Спечели ваучер на стойност 500 лева от Goto Jewellery and Diamonds!

Страстта към изкуството, претворено в бижута, носещи посланието на обичта и любовта, е силата, родила GOTO. Това е място, което да събира под един покрив специално подбрани от целия свят бижута, пресъздаващи различните лица на всеки един от нас в отделните моменти и периоди на личната история. В бутиците на Goto Jewellery and diamonds ще откриеш над 60 световноизвестни бранда за бижута, аксесоари и часовници, подходящи за всяка възраст и вкус.

Не пропускай да посетиш сайта gоtodiamond.it, където ще откриеш страхотна селекция на бижута, часовници и аксесоари за всяка възраст.
Специално, за да направят избора за абитуриентите по-лесен, до края на месец май може да се възползваш и от преференциална отстъпка до -40% на избрани модели бижута и часовници.

Всички абитуриенти могат да се възползват и от -10% отстъпка от редовната цена на всички бижута и часовници до края на май месец.
Освен с предложения за абитуриенти, Goto Jewellery and Diamonds изненадват и с предложенията си за влюбени.

GOTO имат първия за България онлайн конфигуратор за годежни пръстени и сватбени халки. Образно казано: “Стоиш си вкъщи на дивана и създаваш свой собствен дизайн на бижута от телефона.”


Да не забравяме, че и най-малките завършват училище през месец май, за тях има Goto Baby Collection с любимите герои на Disney и Marvel.

Наближават Цветница и Великден, а в бутиците на Goto Jewellery and Diamonds те очакват много тематични предложения за подаръци и изненади.
Ще откриеш бутиците на GOTO в София, Пловдив, Стара Загора, Велинград, Бургас и Варна.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ваучер на стойност 500 лева от Goto Jewellery and Diamonds. Отговори на въпроса на GOTO във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и в петък - 26 април, един от всички отговорили правилно на поне един от въпросите, ще спечели!

Официални правила

Печеливш:
Моника Мошева

Играта не е активна!