Щастливец от публиката ще участва в шоуто на Енрике Иглесиас в София

Щастливец от публиката ще участва в шоуто на Енрике Иглесиас в София
25 Октомври 2018

Най-запалените фенове на Енрике Иглесиас 

ще получат уникалната възможност буквално да се докоснат до суперзвездата в дългоочакваното му шоу 

All The Hits Live на 6 ноември в Арена Армеец по повод 

13-тия рожден ден на радио ENERGY!

При това, късметлиите с билет за правостоящи (на терен) не само ще бъдат на едно селфи разстояние от него, но и един от тях ще има шанса да бъде избран лично от Енрике да излезе заедно с него на сцената.

По време на всеки свой концерт латино идолът има традицията да ощастливява по този начин един от най-близо намиращите се негови почитатели във фен зоната на терен. Този път изпълнителят на "Hero" отправя следното предизвикателство към почитателите си:

да изработят най-красивия и оригинален плакат, да го вдигнат във въздуха и да привлекат вниманието на звездата чрез възгласи. Късметлията, чието творение най-много допадне на Енрике като послание и изпълнение, ще бъде избраният да излезе с него на сцената!

За да ги види добре Енрике, феновете трябва да са локализирани на терен - тоест да са влезли в залата с билет за една от двете зони за правостоящи - Standing или VIP Standing. Те ще могат през цялото време да се намират в непосредствена близост до него и да комуникират с него, благодарение на оригиналната конструкция на сцената, базирана на концепцията за интимна близост с публиката. Ще го видим да пее и общува отблизо с феновете върху комплекс от две сцени (сцена А и сцена B) в двата края на терена, свързани посредством коридор. Любимецът на поп маниаците ще циркулира непрекъснато между двете сцени, заобиколен от присъстващите.

Радио ENERGY ще ти даде възможност да спечелиш ЛИЧНА СРЕЩА с Enrique Iglesias! Повече подробности очаквайте в ENERGY REQUEST между 7 и 10ч. в понеделник - 29 октомври!

 

Прочетете още