radioplay представя „Коледно радио”

radioplay 
представя „Коледно радио”
7 Декември 2021

В месеца на най - светлите семейни празници стартира „Коледно радио“. Заредете се с коледно настроение и се потопете в духа на Коледа с най- красивите песни в този сезон! Всеки може да слуша „Коледно радио“ напълно безплатно чрез мобилното приложение radioplay или на сайта www.radioplay.bg.        

В програмата на „Коледно радио“ няма водещи, новини или предавания, а само 24 часа в денонощието не просто коледни песни, а най- големите коледни хитове. Това е една специален селекция от коледни музика от 40-те години до днес. „Коледно радио“ обединява най-различни стилове от България и света, като започнем с поп, рок, джаз и дори суинг – най-доброто от света на коледната музика. Сред изпълнителите с най-много коледни хитове в ефира са Марая Кери, Бон Джоуви, Майкъл Бубле, Род Стюърд, Кайли Миноуг и още много, много. В програмата също ще чуете Миро, Б.Т.Р., Маргарита Хранова, Васил Найденов, Богдана Карадочева и още от най-обичаните български изпълнители.

Не губете време в търсене на коледни песни или различни класации за такива, свалете radioplay и се насладете на специално подготвена селекция от най- красивите песни в този период от годината.     

radioplay е налично за мобилни устройства с операционна система Android и iOS.

Свали radioplay сега и нека коледната музика бъде с теб!

Прочетете още