Най-големите манипулатори в зодиака

Най-големите манипулатори в зодиака
Снимка: Dũng Art
27 Септември 2022

Всички ние малко или много сме устроени да подлагаме околните на манипулация. Това е онзи детски проблясък, който възниква, когато искаме да убедим някого да се съобрази с нашите желания. Има обаче шест зодиакални знака, които взимат наградата за най-манипулативни. Някои съставят конкретен и подробен план, други избухват или го правят почти неволно. За да добиете представа кои зодии са най-склонни да правят тези неща, вижте класацията с шестте най-манипулативни зодии:

Близнаци
Ако има водеща зодия по отношение на манипулациите, това е Близнаци. Този въздушен знак има много енергия, хората се въодушевяват от неговите идеи и променят решението си след кратко време. Има способността да ви даде хиляди причини да направите това, което трябва. Той ще свърже нуждите си с всички слаби места, които имате, за да ви убеди да се съобразите с желанията му. С други думи казано, ще ви оплете в своите мрежи и вие дори няма да разберете за това.

Овен
Неговият завладяващ характер го поставя на второ място в класацията. Той винаги успява да накара другите да се съобразят с неговите желания. Ако има нужда от нещо, ще го получи, без да се спира, за да види как се чувства другият. Това е динамичен знак и няма да чака вие да решите, той ще вземе решението вместо вас и вие дори няма да сте забелязали.

Риби
Малката рибка знае как да подходи към някого, за да получи това, от което се нуждае. Достатъчно е човек от тази зодия само да ви погледне, за да разберете, че сте готови на всичко за тях. Как можете да му откажете нещо? Манипулацията на Рибите е скрита, но е част от неговия начин на живот да кара другите да правят каквото иска, но същевременно да изглежда невинен и безобиден.

Рак
Той е кралят на драмите и начинът му да получи това, което иска, е чрез емоционално изнудване. Може би проблемите му не са толкова големи, колкото ги е представил чрез преувеличените си разкази, но мнозина биха предпочели да му дадат всичко, преди да избухне голям и сълзлив скандал. Понякога техните експлозии са малко страшни и внушават страх с това, което могат да направят, ако не изпълните желанията им.

Козирог
Той е наясно с целите си и как да ги постигне. Козирогът може с часове да дискутира с вас „защо трябва да го слушате“ и най-лошото ще бъде неговият поглед на разочарование, ако не направите това, което той иска. Представител на тази зодия дори може да състави план, така че да мислите, че идеята е ваша, дори да няма нищо общо с вашите решения.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион се считат за изключително манипулативни. Те са мистериозни хора, които насочват енергията си по различен начин от другите, така че тяхната страст е основната им привлекателност и на свой ред тяхното оръжие за атака. Скорпионът обича да контролира, да живее живот, пълен с удоволствие и да не се поддава на нищо. Дори когато знаят, че действията им не са правилни, те се опитват да използват манипулация, така че всичко да придобие нов смисъл. Освен това този знак си играе с емпатията на хората, винаги за собствена изгода.

Прочетете още