Какво кара зодиите да се усмихват

Какво кара зодиите да се усмихват
Снимка: Andrew
2 Октомври 2018

Щастието си личи по усмивките. А в Световния ден на усмивката, няма нищо по-нормално от това да обвържем идеята за щастие, с неговия естествен изразител - усмивката. Тя е заразителна и универсална! Усмивките са физическо здраве, намаляват стреса и подмладяват.

Знаете ли, че бебетата се раждат със способността да се усмихват? И че жените се усмихват много по-често от мъжете? Съществуват 19 типа усмивки, всяка от които изразява различна емоция. А ние ще ви подскажем кое кара представителите на всеки зодиакален знак да се усмихват широко: 

Овен
Да е лидер, да води и да побеждава. Да има, да постига и да става по неговия начин.

Телец
Да работи и действа в свой собствен ритъм. Да има сигурност – материална и емоционална. Да се радва на простите житейски удоволствия.

Близнаци
Да общува – с много, различни и интересни хора. Да дава нови и работещи идеи. Да се променя, да се развива и да расте. Да флиртува. Да запази младостта на духа си и силата на ума си.

Рак
Да може да каже „моят дом е моята крепост“. Да е сред близките и семейството си и да ги подкрепя. Да е разбран, оценен и обичан за това, което е.

Лъв
Да успява и да побеждава. Да получава висока оценка и признание. Да дава и да се грижи за другите щедро. Да има охолен живот и да може да си позволи всичко, което му се прииска.

Дева
Да може да сложи всичко в ред, в своя ред. Да постига перфектност в детайлите и нищо по-малко от съвършенство. Да е свръх зает и ефективен. Да свършва много полезна работа.

Везни
Да е постигнал перфектния баланс между работа, семейство и личен живот. Да е много добър във всичко, което прави. Да общува с различни хора непрекъснато.

Скорпион
Да се отдава на личните си страсти – изкуство, екстремно хоби, духовно учение или нещо друго. Да изследва. Да се саморазрушава и самоизгражда наново след това. Да мести границите на възможното – нагоре и надолу.

Стрелец
Да е точен – в преценки, думи и дела. Да съчетава реализъм и идеализъм и да променя действителността към по-добро. Да е там за приятелите си – винаги, в добро и лошо.

Козирог
Да има професионални успехи и добро социално положение. Да има власт и да дърпа конците. Да получи истинско признание от важни за него хора.

Водолей
Да бъде свободен – във всякакъв смисъл. Да следва призванието си. Да има приятели, с които да се обогатяват взаимно. Да води другите. 

Риби
Да се рее волно в света на идеите и да ражда нови. Да се отдава на пълноценно и дълбоко общуване. Истински да разбира и да виждашдругите такива, каквито са.

Прочетете още