Happy Birthday, Madonna!

Happy Birthday, Madonna!
16 Август 2016

В компанията на приятели и семейство, Мадона пристига в Хавана,където ще отбележи 58-ия си рожден ден. Десетки хора излязоха по улиците на кубинската столица и пред емблематичния хотел Саратога, за да зърнат поп кралицата. Любопитството им обаче стигна само до дъщеря й - Лурдес, чийто баща Карлос Леон е именно кубинец. След затоплянето на отношенията между САЩ и Куба редица звезди като Usher и сестрите Кардашиян се втурнаха към Хавана.

Не се разкриват подробности за това как Мадона планира да отпразнува 58- си рожден ден. 
Наскоро тя завърши своето 82-ро шоу от световното си турне, което има цел да популяризира последния ѝ албум “Rebel Heart”. Кралицата на поп музиката не се трогва от приказките по свой адрес и сподели следното в интервю: “Обществото си мисли, че когато една жена достигне определена възраст, то тя непременно трябва да започне да се държи и да се облича по определен начин. Е, аз не следвам правилата, никога не съм и няма да започна точно сега."

Тя е родена през 1958 година в Бей Сити, Мичиган, с името Мадона Луиз Вероника Чиконе и започва звездната си музикална кариера още през 1979 година в САЩ. Продажбите на албумите й в световен мащаб са оценени на стойност около 400 милиона долара, с което тя се превръща в най-дискутираната и продавана певица в света през XX век. Освен на музикалната сцена, Мадона се изявява още като актриса, композитор, текстописец, моден дизайнер, писател и в редица други поприща. Не спира да провокира и изненадва феновете с поведението си. Мадона изнесе концерт и за българските си почитатели през 2009-та. Певицата има общо 4 деца – две дъщери и двама сина.

Прочетете още