Спечели пакет от WAYA Biotic на стойност 100 лева, чанта Waya или инхалатор Калинка!

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СПОКОЙНИЯ КОРЕМ!

Всички сме съгласни, че няма как да се чувстваме добре, ако имаме проблеми с храносмилането, или диария, чувстваме се подути или имаме коремни болки и спазми. В случай, че сме изправени пред тези проблеми, как можем да помогнем на себе си и нашите близки?  

Нашият храносмилателен тракт е сложна система, в която освен собствените си клетки можем да намерим и нашите специални малки помощници - микроорганизми, най-вече различни бактерии, които се наричат чревна микрофлора. Те ни помагат за храносмилането, поддържат здравето на червата и са от решаващо значение за нормалната функция на имунната ни система. Когато нашата микрофлора е балансирана, ние се чувстваме добре и здрави. Но понякога, поради стрес, нездравословно хранене, пътувания, инфекции, прием на антибиотици, чревният баланса бива нарушен. Чувстваме се зле, уморени, със запек, диария, спазми и болки в корема.

Но има решение, което може да ни помогне да възстановим баланса на нашата микрофлора! Това може да се постигне, като използваме пробиотици, полезни микроорганизми, които имат положителен ефект върху здравето ни и могат да върнат баланса в червата.

Важно е да изберем добре проучени пробиотици, чиято ефективност е доказана в международни клинични проучвания и препоръчвани от здравни специалисти. Пробиотика WAYA® е точно такъв, съдържат най-изследвания пробиотик Lactobacillus rhamnosus GG, чиято ефективноста е доказана в множество клинични проучвания. Препоръчва се при:

 
  • Диария
  • При прием на антибиотици
  • За подсилване на имунитета
  • Колики и спазми
  • Възстановяване и подобряване на нарушена микрофлора
  • Болки в корема
 

 

 

 

WAYA® портфолио съдържа 3 продукта:

WAYA®Biotic Forte 15 капсули, за възрастни и деца на възраст над 2 години.

WAYA® Biotic капки, 10 ml, за новородени, бебета и деца до 6-годишна възраст.

WAYA® Biotic D3 капки, 10 ml, специална комбинация от най-изследвания пробиотичен щам и витамин D3. Продуктът е предназначен за:

  • възрастни и деца за редовно добавяне на витамин D3 за нормална функция на имунната система - 7 капки съдържат 400 международни единици (IU) витамин D3, което е препоръчителния дневен прием на витамин D при деца и възрастни
  • новородени и бебета, които се нуждаят от добавка на витамин D3 през първата година от живота си, за нормален растеж, развитие на костите и за нормална функция на имунната система

За да се осигури още по-добра ефективност, и трите продукта на WAYA® Biotic имат уникалното предимство, наречено процес на микрокапсулиране. Този процес предпазва пробиотичните бактерии от стомашната киселина и ензими, което осигурява правилната доза пробиотични бактерии на мястото им на действие - в червата. Процесът на микрокапсулиране позволява концентрацията на пробиотик в червата ни да е 5 пъти по-висока в сравнение с концентрацията на други пробиотици без процес на микрокапсулиране. 

WAYA® Biotic - ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СПОКОЙНИЯ КОРЕМ!

WAYA® Biotic продуктите са подходящи и за продължителна употреба.

WAYA® Biotic продуктите не съдържат алергени, глутен и лактоза. Те са подходящи за пациенти с алергии, за вегетарианци и вегани.

За повече информация посетете www.waya.bg.

Всички продукти WAYA® са налични в аптеките.

WAYA Biotic, ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СПОКОЙНИЯ КОРЕМ!

Включи се в играта на Radio ENERGY и WAYA Biotic, и може да спечелиш специален пакет от WAYA Biotic на стойност 100 лева, чанта Waya, а в края на седмицата един късметлия ще спечели инхалатор Калинка! 

Регистрирай се, отговори на въпроса на WAYA Biotic и си осигури шанс да спечелиш още днес!

Печеливши:

Валерия Петрова - пакет от WAYA Biotic на стойност 100 лева

Антония Давидкова - чанта Waya

Красимира Славчева - пакет от WAYA Biotic на стойност 100 лева

Ели Стоименова - чанта Waya

Явор Тодоров - пакет от WAYA Biotic на стойност 100 лева

Анка Велева - чанта Waya

Венцислава Колева - пакет от WAYA Biotic на стойност 100 лева

Таня Димитрова - чанта Waya

Димитър Васев - пакет от WAYA Biotic на стойност 100 лева

Благовеста Красимирова - чанта Waya

Людмила Козарева-Георгиева - инхалатор "Калинка"

Играта не е активна!