Спечели продукти WAYA®, WAYA одеяло или уред за здравословно готвене Tefal!

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СПОКОЙНИЯ КОРЕМ!

Всички сме съгласни, че няма как да се чувстваме добре, ако имаме проблеми с храносмилането, или диария, чувстваме се подути или имаме коремни болки и спазми. В случай, че сме изправени пред тези проблеми, как можем да помогнем на себе си и нашите близки?  

Нашият храносмилателен тракт е сложна система, в която освен собствените си клетки можем да намерим и нашите специални малки помощници - микроорганизми, най-вече различни бактерии, които се наричат чревна микрофлора. Те ни помагат за храносмилането, поддържат здравето на червата и са от решаващо значение за нормалната функция на имунната ни система. Когато нашата микрофлора е балансирана, ние се чувстваме добре и здрави. Но понякога, поради стрес, нездравословно хранене, пътувания, инфекции, прием на антибиотици, чревният баланса бива нарушен. Чувстваме се зле, уморени, със запек, диария, спазми и болки в корема.

Но има решение, което може да ни помогне да възстановим баланса на нашата микрофлора! Това може да се постигне, като използваме пробиотици, полезни микроорганизми, които имат положителен ефект върху здравето ни и могат да върнат баланса в червата.

Важно е да изберем добре проучени пробиотици, чиято ефективност е доказана в международни клинични проучвания и препоръчвани от здравни специалисти. Пробиотика WAYA® е точно такъв, съдържат най-изследвания пробиотик Lactobacillus rhamnosus GG, чиято ефективноста е доказана в множество клинични проучвания.

Препоръчва се при:

  • Диария
  • При прием на антибиотици
  • За подсилване на имунитета
  • Колики и спазми
  • Възстановяване и подобряване на нарушена микрофлора
  • Болки в корема

WAYA® портфолио съдържа 3 продукта:

WAYA® Forte 15 капсули, за възрастни и деца на възраст над 2 години. 

WAYA® капки, 10 ml, за новородени, бебета и деца до 6-годишна възраст.

WAYA® D3 капки, 10 ml, специална комбинация от най-изследвания пробиотичен щам и витамин D3. Продуктът е предназначен за:

  • възрастни и деца за редовно добавяне на витамин D3 за нормална функция на имунната система - 7 капки съдържат 400 международни единици (IU) витамин D3, което е препоръчителния дневен прием на витамин D при деца и възрастни.
  • новородени и бебета, които се нуждаят от добавка на витамин D3 през първата година от живота си, за нормален растеж, развитие на костите и за нормална функция на имунната система;

За да се осигури още по-добра ефективност, и трите продукта на WAYA® имат уникалното предимство, наречено процес на микрокапсулиране. Този процес предпазва пробиотичните бактерии от стомашната киселина и ензими, което осигурява правилната доза пробиотични бактерии на мястото им на действие - в червата. Процесът на микрокапсулиране позволява концентрацията на пробиотик в червата ни да е 5 пъти по-висока в сравнение с концентрацията на други пробиотици без процес на микрокапсулиране. 

WAYA® - ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР НА СПОКОЙНИЯ КОРЕМ!

WAYA® продуктите са подходящи и за продължителна употреба.

WAYA® продуктите не съдържат алергени, глутен и лактоза. Те са подходящи за пациенти с алергии, за вегетарианци и вегани.

За повече информация посетете www.waya.bg.

Всички продукти WAYA® са налични в аптеките.

Включи се в играта на Radio ENERGY и WAYA®, и може да спечелиш пакет продукти WAYA® на стойност 50 лева или WAYA одеяло и WAYA Forte пробиотик! В края на седмицата всеки от вас може да спечели и голямата награда на седмицата УРЕД ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ГОТВЕНЕ TEFAL. Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на деня на WAYA и още същата вечер може да спечелиш!


Печеливши:

Иван Димов

Камелия Иванова

Георги Тодоров

 

Деница Цветкова

И. Станков

Иван Сергеев

 

Вяра Димитрова

Петя Савова

Офелия Делчева

 

Ралица Недева

Eлена Костова

Васил Христов

 

Красимира Григорова

Евелина Павлова

Росен Константинов

 

Седмичната награда печели Камелия Димитрова. Честито!

Играта не е активна!