Спечели награди от VIVALUX

Още от древността хората са се опитвали да разберат тайните на светлината!

Не е тайна, че лампите VIVALUX светят повече и по-дълго! Включи се в играта на Радио ENERGY и VIVALUX и може да спечелиш:

VIVALUX е българска компания, която произвежда съвременно и функционално LED осветление, предназначено за интериорни и екстериорни пространства. Фирмата е основана през 1997 г., а днес е с повече от 25 години опит в сферата на осветлението.

Продуктовата гама на VIVALUX е разнообразна и многофункционална, а всички продукти се тестват в собствена лаборатория, с което се гарантира, че светлинните показатели на продуктите отговарят на международните изисквания.

Екипът на VIVALUX влага много усилия в разработването на продуктите си и тяхното приложение в различни среди. Именно затова основен приоритет на компанията е осветлението да бъде функционално и да осветява по най-добрия начин едно пространство.

Във VIVALUX може да намериш:

Със своите повече от 25 години опит VIVALUX е позната на родния пазар като компания, която не прави компромис с качеството на своите продукти. Фирмата участва ежегодно на най-престижните изложения за осветление, където, заедно с “гигантите” в осветлението, представя своите продукти и визия за бъдещето.

VIVALUX е устойчив бранд, който е изграден на базата на основополагащи човешки ценности и съвместни усилия. Благодарение на тях днес компанията е лидер на българския пазар за  осветление, а с участието си на международни форуми увеличава и разпознаваемостта си на международните пазари, което прави фирмата още по-устойчива и предпочитана.

Какво трябва да направиш, за да участваш за наградите?

В петък - 19 април, ще изтеглим печелившите.


Печеливши:

Милена Петрова - печели настолна безжична LED лампа
Костадин Патрашков - печели мултифункционална LED плафониера
Величка Захариева - печели LED полилей
 

Играта не е активна!