Спечели гранитна мивка SCHOCK от ВЕТО - уреди за вграждане!

Последните години хит на пазара са гранитните мивки, а голямото търсене се обусловя от факта, че тези продукти са много здрави и устойчиви.

Немската компания SCHOCK е безспорен технологичен първенец и световен лидер в производството и продажбите гранитни мивки на международния пазар, благодарение на внедрените високи стандарти и безкомпромисна комбинация от използването на иновативни технологии и висококачествени премиум материали

Ръчно изработените гранитни мивки SCHOCK са предпочитана марка и у нас. Завишеният потребителски интерес се дължи на уникалната устойчивост на композитния материал от които са направени, богатата цветова гама и не на последно място - модерният дизайн.

Качествено проектираните колекции на SCHOCK притежават забележителна здравина и издръжливост, имат антибактериални качества и са неподатливи на петна. Разнообразието от модели се предлага в широка гама цветове, за да се добави пищност и разкош към всеки кухненски интериор.

Едно от основните предимства на продуктите на SCHOCK е, че те притежават супер фина структура и плътност, което ги прави супер устойчиви при удар, а това се дължи на първокласните повърхности от които са изработени CRISTALITE® и CRISTADUR®. Сега, всички мивки от материал CRISTADUR® се предлагат с 15 години гаранция.

Гранитни мивки SCHOCK се почистват изключително лесно, защото гладката им повърхност минимизира ефекта от замърсяване и не позволява задържането на частици по повърхността. Хигиеничния стандарт ProHygienic21® – 99% създава ефект на "отблъскване" на замърсяванията, а това прави работата в кухнята по-лесна.

Официален представител на SCHOCK за България е фирма Вето. Моделите на гранитни мивки SCHOCK можете да откриете във фирмените магазини на Вето-уреди за вграждане в градовете - София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и на – veto.bg

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ГРАНИТНА МИВКА SCHOCK. Наградата е - компактният и удобен за малки пространства модел - Ronda D100L, от ВЕТО - уреди за вграждане! Отговори на поне един от дневните въпроси на ВЕТО - уреди за вграждане във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и в петък - 17.06 един от всички участници ще спечели гранитна мивка SCHOCK, модел Ronda D100L в цвят по избор!

Наградата печели Владислав Николов. Честито!

Играта не е активна!