Спечели тостер, електрическа резачка или термокана Gorenje от Вето - уреди за вграждане!

С наближаването на най-светлите празници, започваме да мислим за това как ще изглежда нашата трапеза. Ровим се и търсим, както традиционни, така и нови коледни рецепти. А  какво по-добро от това да готвим лесно и удобно с качествени домакински уреди?

Практичност и естетика в кухнята - това са едни от задължителните условия за да се чувстваме удобно докато вършим ежедневните си домашни задължения, а в комбинация с подходящите уреди можем да се наслаждаваме на желания домашен комфорт.

Пръв помощник в избора на най-добрите електродомакински уреди за Вас са Вето-уреди за вграждане. В магазините и в сайта на компанията ще намерите богат избор на висококачествени продукти от световни марки, една от които е Gorenje.

Gorenje е добре познат и наложен бранд на българския пазар. Широката гама продукти на Gorenje са практични и създават нужното удобство в дома ни, а отговор на въпроса – как да изберете подходящия уред, можете да получите в персонална консултация от служителите на Вето-уреди за вграждане.

За своите клиенти, Вето предлага безплатен транспорт и възможност за покупки на изплащане, онлайн консултации, поръчки и разплащания. Не на последно място е внедрената система Reserve „Резервирай“ - поръчвате сега, по текущи цени и промоции, а получавате уредите си, когато кухненското ви обзавеждане е готово.

Продуктите на Gorenje можете да намерите в магазините на Вето-уреди за вграждане, в градовете – София, Пловдив, Варна и Бургас, а също и на www.veto.bg

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш тостер Gorenje, електрическа резачка Gorenje или термокана Gorenje! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на поне един от дневните въпроси на Вето - уреди за вграждане и в петък (26 ноември) трима ще спечелят!

 

Печеливши:
Донна Димитрова - термокана GORENJE
Борислав Цанев - електрическа резачка GORENJE
Поли Георгиева - тостер GORENJE
 

Играта не е активна!