Спечели миксер, центробежна сокоизтисквачка или контактен грил Bosch от Вето - уреди за вграждане!

BOSCH е марка №1 за битова техника в Европа. Факт е, че този е предпочитан и у нас, защото уреди BOSCH са символ на качество, съвършенство и надеждност.

Домакинските уреди на BOSCH предлагат интелигентни решения с нови полезни функции, за да отговаря днес домът Ви на изискванията на утрешния ден, за да се чувствате удобно докато вършите ежедневните си домашни задължения и да се наслаждавате на желания домашен комфорт - #LikeABosch

BOSCH дават своя принос за улесняване на ежедневието на хората, като непрекъснато изпълняват и най-високите изисквания на потребителите. Независимо дали искате да проверите съдържанието на хладилника, докато пазарувате хранителни стоки, да сварите кафето си от леглото или предварително да затоплите фурната, докато пътувате към къщи, функцията на уредите BOSCH - Home Connect Ви дава пълен контрол над домакинските уреди.

Ваш верен помощник в избора на най-добрите електродомакински уреди за Вас са Вето-уреди за вграждане. В магазините и в сайта на компанията ще намерите богат избор на висококачествени продукти от световни марки, една от които е BOSCH.

Отговор на въпроса – как да изберете подходящия уред BOSCH, можете да получите в персонална консултация от служителите на Вето-уреди за вграждане.

За своите клиенти, Вето предлага безплатен транспорт и възможност за покупки на изплащане, онлайн консултации, поръчки и разплащания. Не на последно място е внедрената система Reserve „Резервирай“ - поръчвате сега, по текущи цени и промоции, а получавате уредите си, когато кухненското ви обзавеждане е готово.

Продуктите на BOSCH можете да намерите в магазините на Вето-уреди за вграждане, в градовете – София, Пловдив, Варна и Бургас, а също и на www.veto.bg

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш миксер Bosch, центробежна сокоизстисквачка Bosch или контактен грил Bosch! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на поне един от дневните въпроси на Вето - уреди за вграждане и в четвъртък (23 декември) трима ще спечелят!

 

Печеливши:
Антон Грачки - контактен грил BOSCH
Смилена Тенева - центробежна сокоизстисквачка BOSCH
Дари Пашова - миксер BOSCH

Играта не е активна!