Един необикновен Великден с Lidl! Спечели селекция продукти Favorina и Delux!

Кампанията на смарт ритейлъра, под надслов „Един необикновен Великден“, стартира няколко седмици преди отбелязването на големия християнски празник, което дава възможност на домакинствата да планират и да се подготвят за него, без да натоварват семейния бюджет.

Традиционните сладки изкушения на Favorina за Великден включват различни видове шоколадови яйца - малки, големи, с пълнеж и класически, както и козуначените сладкиши на марката.

Серията Deluxe включва специални месни деликатеси, сирена и сосове, подходящи както за посрещане на гости у дома, така и за подарък.

Двата бранда се наложиха като предпочитан избор за празничната трапеза на българина в последните години.

Специалната селекция от празничните собствени марки на Lidl включва над 160 продукта на Favorina и Deluxe за един необикновен Великден. Можете да се поглезите или да подарите на близките си по повод и без повод от вкусните продукти, които ще откриете в цялата търговска мрежа на Lidl в страната. Открийте марките ексклузивно само около Великден и се насладете на разнообразие и високо качество.

Създайте усещането за един необикновен Великден като отворите сърцето си и с малки жестове покажете на най-близките си своята обич и признателност. Подарете им от малките и вкусни изкушения Favorina, които можете да откриете във всички 127 магазина на Lidl. Бадеми в шоколадова глазура или марципаново яйце с пълнеж ще ги заредят с любов и настроение.

С Lidl всеки малък момент се превръща в необикновен спомен. Подгответе се за великденските празници още от сега за пълноценни и вкусни мигове с цялото семейство с над 160 ексклузивни продукти от собствените марки Favorina и Deluxe.

Остава по-малко от месец до Великден, а ние имаме идея как да превърнете празника в един наистина необикновен момент. С ексклузивните продукти на Favorina и Deluxe в Lidl със сигурност ще допринесете за сладките и вкусни мигове с най-близките. Можете да избирате от над 160 продукта, сред които изобилие от шоколадови яйца, кошнички, зайчета и вкусни козуначени сладкиши.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш кошница със селекция продукти на собствените марки на Lidl - Favorina и Deluxe. Регистрирай се с верен отговор на въпроса на Lidl и в петък - 19 април трима ще спечелят!

Печеливши:

Цвета Петрова

Емануела Димитрова

Бойко Колев

Играта не е активна!