Спечели комплект вдъхновяващи подправки VEGETA

Създадена със страст към храната и стремеж към отлично качество, марката Vegeta се нарежда сред водещите производители на подправки и вече повече от шест десетилетия изпълнява кулинарните желания на любителите на готвенето по целия свят.

Какво прави Vegeta толкова специална? Тайната е в уникалната й комбинация от най-добрите подправки, сол и сушени зеленчуци, съчетани с дълбок вкус и аромат, които обогатяват всяко ястие. Независимо дали сте опитен готвач или начинаещ, Vegeta е вашият надежден помощник в кухнята, който ще ви помогне да приготвите невероятни ястия с лекота.

От супи, салати и гарнитури до печени, гриловани и дори сладки ястия, Vegeta дава възможност на всеки да изрази своята творческа кулинарна страст. С помощта на тези подправки, всяко ястие придобива богат вкус и се превръща в истинско кулинарно изживяване за всички сетива.

Искате да създадете истинско кулинарно изживяване? Вдъхновението, което ще откриете с Vegeta, е безкраен източник на креативност. Нека ви завладее вълнуващата симфония от вкусове и аромати, съчетани в хармония. С помощта на тези подправки, вие сте шеф-готвачът, готов да създадете неповторими ястия, които ще пленят сетивата и ще оставят незабравим вкус в сърцата на всеки, който ги опита.

Vegeta е и повод за усмивки, заради които да се събирате около масата и да споделяте вкусни и вълшебни моменти с най-близките ви хора. Вдъхновението идва от вас, които обичате да готвите с любов и страст. Нека заедно създадем неизмерими кулинарни преживявания, които ще ни обединят в една голяма, вкусна общност.

Разнообразието от универсални подправки може да разгледате на сайта на Vegeta, а вдъхновяващи рецепти и съвети – във Фейсбук страницата им – Vegeta Bulgaria

Vegeta - за всички, които обичат да готвят с любов и стил!

Лятото е време за забавление и кулинарни приключения. Демонстрирай своите познания в кухнята с играта на Радио ENERGY и Vegeta!
Отговори на въпроса на Vegeta във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден може да спечелиш комплект вдъхновяващи подправки VEGETA, за да приготвяш с лекота любимите летни ястия!Печеливши:

Кремена Георгиева
Мартина Маринова
Ралица Савова
Мария Николова
Христо Христов

Играта не е активна!