Спечели специална селекция от Ведра кафе! Коледна Магия, Specialty Куба или Specialty Бразил!

Кафето трябва да носи преживяване, хубава енергия и емоция. Така че, доброто кафе е това, което може да те зареди, което можеш да споделиш с приятел, в радост и болка. Доброто кафе е жив продукт и ние сме го орисали да дарява хората с ведрина!

Ведра кафе е специално първо с това, че е винаги прясно изпечено – печем и доставяме много бързо. При нас е изключен целият процес с бавно производство, отлежаване преди пакетиране и складово съхранение. То е свежо и в пика си, за да разкрие невероятните аромати и качества, които притежава.

Освен това подбираме кафетата си от малки семейни ферми. А там отношението към отглеждането и брането на самото кафе е друго.

Третото важно при нас са т.нар. specialty coffee. Такова кафе може да бъде само Arabica. Това е конкретна партида на малка ферма, която е оценена много високо от Specialty Coffee Association, като там се гледа целия профил на кафето, с всички негови качества. Тази партида винаги е изчерпаема, в неголеми количества и затова е много интересна за дегустиране.

Вкусовете, които могат ясно да се откроят са лешник, карамел, какао, но и за по-смелите пресен балсамико, узрял домат, ананас и др. Тези specialty кафета позволяват на клиентите да бъдат кафетърсачи, да опознават света на кафето, да тестват. Към това искаме да ги предизвикаме.

И като споменахме предизвикателства, едно от тях е най-новият вид кафета, които сътворихме - лютото! Заедно с Лютата ферма забъркахме една много смела и с много енергизиращ резултат отвара - три вида люто кафе, които са и с различна степен на лютивост! Определено ще се изненадате от вкуса им.

И в коледният месец сме ви приготвили четири много приятни, красиви и пълни с изненади Коледни кутии. С тях сме сигурни, че няма как да не зазвънят коледни звънчета в душата на всеки. Самите им имена предвещават прекрасни коледни моменти: Коледен Уют, Коледна Емоция, Коледна Енергия и Коледна Магия. Това, което пожелаваме на всички се състои в тези четири имена.

Основната ни мисия е да запазим това вдъхновение, което имаме в момента за всеки един нов продукт. Най-щастлива съм от обратната връзка, която ми дават хората, след всичко това, което влагаме под формата на невидима енергия и емоция в продукта, защото колкото и качествен да е, той просто е един продукт. Да носим радост за мен е най-големият смисъл в това, което правим. Всяка една кутия и всеки един пакет се опакова и орисва с много любов, внимание пожелания за ведри дни!

Посланията ни към клиента могат да се видят и на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/VedraCoffee, освен това за нас ще бъде радост да ни последвате във Инстаграм и да станете част от нашата Ведра общност: https://www.instagram.com/vedracoffee

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш специална селекция от Ведра кафе! Регистрирай се с верен отговор на въпроса на Ведра кафе и всеки ден трима ще печелят.

А насоки за откриване на верните отговори може да се намерят на сайта ни: https://vedrastore.com

Печеливши:

Филип Филипов
Александър Чакъров
Моника Тонева
Димчо Котларов
Ивелин Гоцев
Диана Йорданова
Надя Вълчева
Благовест Боев
Даниела Ангелова
Цветомир Ботев 
Теньо Тенев 
Полина Василева

Играта не е активна!