СПЕЧЕЛИ ваучер на стойност 50 лв. за онлайн магазин tochici.bg

Магазини „Точици“ вече 30 години са любими на няколко поколения. Децата, обличали се от нас, сега обличат своите деца. Качеството и елегантността на нашите дрехи, съчетани с безупречното обслужване от страна на нашите служители, са главните съставки за лоялността на клиентите ни.

„Точици“ предлагат бебешко и детско облекло – собствено производство с името на бранда, предлагащ безупречния дизайн и качеството на българската изработка. Клиентите, също така, могат да избират и от вносните ни артикули от Испания, Белгия, Германия и т.н., на  доказали се марки, които се открояват с изключително интересни, закачливи и неконвенционални кройки и принтове.

Моделите, с които обличаме децата на „Точици“ са с елегантни кройки, качествени платове и пъстри десени. Никога не правим изключение във вложените висок клас платове – основния ни ресурс са органичния памук, така нежен и щадящ деликатното детско тяло.

Нашите клиенти могат да се насладят на огромното разнообразие, на както официални дрехи, така и на спортни такива, не позволявайки нито един вкус да остане незадоволен.

Предложенията на „Точици“ за бебешки дрехи обхващат периода от самото раждане на детето, благодарение на така желаните Комплекти за изписване, и продължават до всеки един момент от развитието на малкото съкровище.

Нашите деца винаги се чувстват колкото удобно, толкова и закачливо и ефектно - винаги – с „Точици“.

Фирмата разполага с физически магазини на изключително удобни и комуникативни локации, а чрез сайта ни www.tochici.bg и новото ни мобилно приложение за Android и IOS, ние успешно достигаме до всяка точка на България за период от 1, 2 работни дни, за да доставим радост и усмивки на децата и техните родители!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш ваучер на стойност 50 лева за онлайн магазина на „Точици“. Регистрирай се с верен отговор на въпроса и в петък може да спечелиш!


Печеливши:
Лилия Рангелова
Делян Костадинов
Зорница Георгиева

Играта не е активна!