Спечели награди от супи Хапка!

Най-новата серия супи от марката Хапка предоставя отлична възможност на всеки да приготви с вкус избраната от него пилешка, зеленчукова или супа топчета.

Няма нужда да прекарвате часове в кухнята, просто отворете опаковката и добавете съдържанието в тенджера с вода.

Тези супи са идеални за натоварени вечери през седмицата, както и за топла купа супа в студените зимни дни. Разнообразието от вкусове и удобството ги прави чудесен вариант за всеки, който обича домашно приготвена супа, но няма време да я приготви от нулата.

В процеса на производство се използва технологията на шоково замразяване, която запазва всички свежи качества на месото, зеленчуците и естествените подправки, без да променя структурата на съставките.

Всяка опаковка е достатъчна за 4 порции и се приготвя за 15 минути и ще зарадва както възрастни, така и деца.

Супите Хапка са икономично решение за създаване на добра храна. Не е необходимо да добавяте друго. Спестява време и пари.

Хапка - за да имаш повече време за важните неща!

В серията Хапка можете да откриете и:

Охладени готови продукти, с които лесно можете да приготвите ястие за цялото си семейство или за вечеря за гости по всяко време. Не е необходимо да готвите (само да загрявате).
Замразени продукти - с тях времето от фризера до ястието е само 10 минути. Можете да се храните, без да се страхувате, че храната ви ще бъде скучна или вредна.

Кликнете тук, за да научите повече www.pikant.bg

Последвайте Хапка и във Фейсбук: www.facebook.com/hapkapikant

Отново се чудиш какво да направиш за вечеря, след работния ден?

Нямаш време да готвиш, а ти се хапва нещо домашно?

Имаш от най-новата серия супи от марката Хапка. Трябва само да избереш пилешка, зеленчукова или супа топчета и 4 порции са готови за 15 минути!

Участвай в играта на Радио ENERGY и супите Хапка и може да спечелиш комплект 4 купи за супа! Отговори на дневния въпрос на супите Хапка във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден може да спечелиш!

 


Печеливши:

Марина Маринова

Кристина Николаева

Ивелин Гоцев

Велизар Нинов

Ли Донова

Цвети Пешева

Благовеста Георгиева

Михаил Димитров

Виктория Миладинова

Деян Хаджиев

Играта не е активна!