Спечели ваучер на стойност 500 лв. за топлоизолационни продукти от Теразид!

Фасадната интегрирана система за топлоизолация ТЕРАЗИД ще намали разходите ви за отопление на сградата с над 30%, ще гарантира повишаване живота на сградата и ще ви осигури нужния комфорт в дома ви, независимо от външните условия.

"Теразид" ЕООД е първият български производител, притежаващ Европейско техническо одобрение (ETA)за фасадна топлоизолационна система. Дружеството притежава сертификат за качество ISO 9001:2000, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 и сертификат по БДС за цялостна фасадна интегрирана система за топлоизолация.

Двадесет и една годишната традиция и постоянния стремеж към качество гарантират безкомпромисен резултат в топлоизолирането на сгради.

„Теразид” ЕООД e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни системи. "Теразид” ЕООД съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество.

„Теразид” ЕООД притежава модерна производствена база с голям капацитет и складове. В производството ние използваме материали и суровини на утвърдени световни водещи фирми. Във фирмата е въведена и функционира постоянна високоефективна система за производствен контрол.

„Теразид” ЕООД разполага със собствена лаборатория, където специалисти извършват непрекъснат контрол на продукцията, разработват нови продукти и подобрения на вече съществуващи. За клиентите, които търсят уникалност и оригиналност, нашите специалисти могат да разработят цвят по желание на клиента.

Радио ENERGY и Теразид ви дават възможност да спечелите ваучер на стойност 500 лв. за продукти от топлоизолационните системи. Регистрирай се и отговори на въпроса и ще участваш за голямата награда.

Играта се провежда в периода 9 - 27 октомври. Всяка седмица един от регистриралите се участници има шанс да спечели ваучер на стойност 500 лв за топлоизолационни продукти от Теразид.

* С регистрацията участниците се съгласяват да получават новини от Теразид.

"ДЕКОРИТ" е фасадна мазилка на база акрилатна дисперсия с добавени минерални пълнители с подбрана зърнометрия, пигментни пасти и консерванти. Предназначението на "ДЕКОРИТ" е направа на фина защитно-декоративна мазилка за външни елементи на сгради – стени и тавани. Мазилката създава бяла или цветна водоустойчива грапава повърхност с гарантирана паропропускливост, устойчивост на измиване, студоустойчивост и устойчивост на ултравиолетови лъчи.

Мазилката се произвежда в широка цветова гама и краен декоративен ефект влачена или драскана структура. Удобство при подготовка и работа е, че мазилката е готова за употреба: предлага се като пастообразна смес в пластмасови кофи, оцветена по каталог на фирмата производител, а при по-големи количества и по цвят, посочен от клиента. Дава възможност за изключително разнообразие в архитектурните решения на фасади и отделни фасадни елементи с: широка цветова гама, вид на структурите, размер на структурните зрънца и посоката на изтегляне на материала при структурирането.

„Wood Decor” представлява висококачествен продукт на циментова основа, предназначен за направа на фина защитно-декоративна мазилка наподобяваща дървена облицовка. Подходяща е, както за външни, така и за вътрешни стени и тавани. Мазилката гарантира защита от биещ дъжд и атмосферна влага, идеална паропропускливост и е устойчива на ултравиолетови лъчи.

Полимерната мазилка Decora е с декоративен мозаечен ефект на база акрилатна дисперсия с пълнител от естествени ситно натрошени пъстри мраморни и гранитни късчета. Мазилката е в пастообразна форма, готова за полагане.

Предназначена е за декоративно оформяне на фасадни елементи и цели фасади, както и за вътрешни помещения. Създава естетически издържан водонепропусклив слой с гарантирана износоустойчивост, устойчивост на цветовете и устойчивост на ултравиолетови лъчи. Подходяща е за полагане при цокълни елементи на сгради, стени, подложени на продължително въздействие на атмосферна и битова влага, стени на открити тераси и балкони. Полимерната мазилка може да се мие без да пропуска водата и затова се препоръчва за естетично завършване и на елементи от жилищни, обществени и промишлени вътрешни помещения фоайета, коридори, зали и стълбища.

Печеливши:

13.10.2017 е Павел Топчев

20.10.2017 Петя Добринова

27.10.2017 Николай Пенчев

Честито!

Играта не е активна!