Спечели стилни награди от CCC!

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

От тази година любимите модели обувки и чанти вече може да бъдат купени и онлайн на ccc.eu.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш страхотни награди от CCC! Чанти, куфар или шал. Отговори на дневния въпрос на CCC във фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден може да спечелиш!


Печеливши:
Савина Новакова - шал
Йоана Тончева - портмоне
Мария Дюлева-Кирякова - куфар
Цветелина Донова - удобна чанта за празничен повод
Виктория Владимирова - чанта

Играта не е активна!