Спечели награди и добро настроение с РЕСТАРТА!

РЕСТАРТИРАЙ С РЕСТАРТА®!

ТОЧНАТА ФОРМУЛА ЗА ЕМОЦИОНАЛЕН БАЛАНС ТАЗИ ЕСЕН!

В  разгара на есента, когато слънцето се появява все по-рядко, а дъждовните дни стават все по-чести, сякаш сивото настроение на времето навън се пренася и върху самите нас.

Чувстваме се носталгично, изпитваме тревожност, апатични сме и трудно овладяваме негативните си емоции. Често пъти интересът ни към случващото се около нас е понижен, не можем да се концентрираме и страдаме от различни смущения на съня. Звучи ли ви познато?

Ако отговорът е да, вероятно сте сред засегнатите от така наречената есенна депресия – сезонно афективно разстройство, с пик на прояви именно през октомври и ноември. За този пик  съществува физиологично обяснение. Намаляването на слънчевата светлина през деня води до намалени нива на хормона на щастието – серотонин. В кожата ни се синтезира по-малко количество витамин D, което ни прави чувствителни и изнервени. От друга страна липсата на достатъчно естествена светлина в помещенията засилва образуване на хормона мелатонин, който е отговорен за съня, чувството за глад и телесната ни температура.

Причините за пониженото настроение през есента могат да бъдат и на психологическа основа. С наближаването на края на годината, човек съзнателно или не си прави равносметката и оценка на това, което е постигнал през изминалите месеци, което може да доведе до напрежение или дори разочарование.

Добрата новина е, че може да рестартираме положителните емоции дори през есента. С РЕСТАРТА!

Какво представлява РЕСТАРТА®?

Рестарта® е растителен продукт с благоприятен ефект върху нервната система. Балансира емоционалното състояние, като подобрява настроението, премахва чувството на тревожност, нервно напрежение и страх.

Рестарта® съдържа прецизно подбрана комбинация от стандартизирани екстракти с гарантиран европейски произход и високо качество, а нейното благоприятното влияние върху функциите на нервната система е научно доказано в дългогодишни изследвания и приложение.

Основната действаща компонента на продукта е хиперицинът, който стимулира естествения синтез на серотонин в мозъка. Поддържането на този хормон в оптимални нива е от голямо значение за позитивното мислене, спокойствие и добро настроение.

Рестарта® е подходяща при:

 • Лека до умерена депресия
 • Раздразнителност, тревожност и страх
 • Понижено настроение и загуба на интерес
 • Нарушения в концентрацията и вниманието
 • Леки нарушения в съня, свързани с физическа и умствена преумора
 • Невротични разстройства, особено в климактериума

Плюсовете, които Рестарта® добавя към вашето здраве всеки ден:

 • Балансиране на емоционалното състояние
 • Възвръщане на вътрешното спокойствие и увереност
 • Прилив на положителни емоции
 • Подобряване на познавателните функции
 • Повишаване на интереса и активността

РЕСТАРТИРАЙ  ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕМОЦИИ И ТИ!С РЕСТАРТА®! ПОЧУВСТВАЙ РАЗЛИКАТА ОЩЕ В ПЪРВИТЕ ДНИ!

Приемайте Рестарта® три пъти дневно по една капсула. Първи резултати очаквайте още след няколко дни. Пълен ефект се постига след 3 месеца прием.

Една опаковка Рестарта® съдържа 30 капсули, достатъчни за 10 дневен прием.

Не съдържа консерванти, ГМО и глутен. 

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш награди за добро настроение и пълен емоционален баланс с РЕСТАРТА! Регистрирай се, отговори на въпроса и всеки ден някой ще печели 1 оп. Рестарта + луксозен чадър, а на 16 ноември един от всички, отговорили правилно на поне един въпрос ще спечели 3 оп. Рестарта + уикенд за двама в Банско!

ПЕЧЕЛИВШИ:

1 оп. Рестарта + луксозен чадър печелят:

Виолета Велкова - Цвяткова 
Дима Петрова 
Петрана  Георгиева
Владимир Николов
Камелия Кирилова

Елизабет Минчева
Кристина Филипова
Мария Кирчева
Стоян Иванов

Голямата награда печели: Мая Цветанова
 

Играта не е активна!