Спечели кошница с продукти "Орехите"

По стар български обичай, Добруджанска луканка „Орехите“  се произвежда от подбрано свинско и говеждо месо, в съчетание с перфектна селекция от подправки. Това майсторлъшко мезе може да плени всички почитатели на истинската българска луканка- с отличния си вкус и уникален аромат, гарантирани от изпитаната рецептура за производство на продукта.

ОРЕХИТЕ луканка „Чардака“  е мезе, което се отличава с мекия си и ненатрапчив вкус, резултат от вложено подбрано свинско месо и майсторлъшката комбинация от уханни подправки. Умелото и продължително сушене допълнително изгражда изтънчения вкус на този продукт.

Домашна луканка Орехите е умело изсушена, направена от висококачествено свинско и говеждо месо с малко мазнини, което се смила и смесва с ароматни млени подправки,  по стара домашна рецепта и се отличава с високо качество и автентичен вкус. Готовият продукт се отличава със специфичен мек аромат и вкус на зряло месо и подправки.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш пълна кошница майсторлъшки мезета Орехите за твоята Коледна трапеза! Регистрирай се с верен отговор на въпроса и в петък можеш да си сред късметлиите!

Печелившите са: Петя Абаджиева, Румен Цветков, Катя Даскалова, Танчо Танчев, Надежда Стефанова,Велизар Нинов. Честито!

Играта не е активна!