Спечели екзотична почивка за двама на остров Бали!

Кан, Дубай, Малдиви... Радио ENERGY отново има голяма изненада за теб! Този път - ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция... на остров Бали!

Регистрирай се тук, като кажеш с кого искаш да отидеш на екзотична почивка на остров Бали. Всеки ден ще теглим по 20 регистрирани участника. Ще се обадим както на тях, така и на приятелите, които са посочили като желана компания за почивка на остров Бали с въпроса Кое радио слушате? Ако и двамата участника отговорят ENERGY, имате шанс да спечелите екзотична почивка за двама на остров Бали!

Наградата включва:

Почивка на остров Бали за 2ма

дати на заминаване -  05.09.2019 г. , 17.10.2019 г. , 17.11.2019 г.

Включени:

- Самолетен билет София - Бали - София;

- 7 нощувки със закуски в хотел 4*

- трансфери хотел - летище - хотел

- медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДРИЙМ ХОЛИДЕЙС ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА? 

  • През годините Дрийм холидейс изградиха стабилна и доверена мрежа от партньори по целия свят, представители на най-големите местни туроператори и агенти
  • Дрийм холидейс са проверили лично всеки хотел, който предлагат
  • Дрийм холидейс съставят грижливо и внимателно всяка програма и винаги изпращат свой представител на място, за да гарантират коректното и отлично обслужване

Затова независимо дали жадуваш за безгрижна почивка, вечно лято и коктейли, или си авантюрист, готов да покори непознати земи и да опознае нови култури, Дрийм холидейс ти предлага най-добрите маршрути и обслужване. 

Дрийм Холидейс е лицензиран Туроператор с удостоверение за регистрация РК-01-6880, издадено от Министерство на Икономиката, Енергетиката и Туризма. 

Дрийм Холидейс БГ ООД има сключен договор за застраховка „Отговорност на туроператора”, съгласно чл.42 от Закона за туризма, с номер на застрахователната полица – 1310013150000408829 на ЗАД “Армеец”. 

Играта не е активна!