Спечели комплект тематични ти-шлайфери + текстилни салфетки от Щори Солис

В Щори Солис почти всичко е с 20% намаление до края на месеца! Ако в този период запишеш час за размер и за през годината, отново ще можеш да се възползваш от отстъпката!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

В навечерието на Коледните празници, ние от щори ,,Солис", бихме искали да зарадваме петима от Вас с комплект тематични ти-шлайфери + текстилни салфетки. Отговори на дневния въпрос и всеки ден може да си сред късметлиите! Всеки ден един печели!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Екрем Салимов
Димитрина Динкова
Койна Самоходова
Алиса Бушнакова
Исмигюл Хамза

Играта не е активна!