Спечели Великденски награди от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

В Щори Солис можеш да закупиш щори и пердета със собствен дизайн - от твоето въображение директно върху щората! Платовете се печатат в производствената база на Солис, а графичните им дизайнери ще изпълнят всеки твой проект!


Обнови дизайна на дома ти преди Великден! Регистрирай се, кажи ни какъв десен би избрал и може да спечелиш перде по индивидуален размер за един прозорец, 2 броя декоративни възглавнички и 1 брой Т-шлайфер!
Цялата гама от десени можеш да видиш ТУК!
В петък - 26.04.2024 един от всички регистрирани ще спечели 1 брой перде по индивидуални размери, 2 броя възглавнички и 1 брой Т-шлайфер в еднакъв десен!

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливш:
Веселина Христова

Играта не е активна!