Спечели 2 броя декоративни възглавничкиа от Щори Солис

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Направи подарък за дома си от "Щори Солис" с 20% отстъпка на Черен Петък от 23 до 25 ноември в наш магазин или онлайн поръчка на solis.online

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

За да ти напомнят, че продават не само щори, тази седмица Солис отново раздават декоративни възглавнички. Всеки ден някой печели 2 броя декоративни възглавнички от Солис. В Солис можеш да си купиш още - пердета, шалтета и възглавнички, като имаш възможността и да проектираш сам десените.

Участвай в играта на Солис, като се регистрираш по-долу и отговориш на дневния въпрос. Всеки ден може да спечелиш 2 броя декоративни възглавнички! Всеки ден някой печели!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.


Печеливши:
Боян Николов
Мария Петрова
Цветелинка Пешева
Александра Папазова
Русин Димитров
Евгени Генов
Светлана Славкова
Веска Василева
Пресияна Витанова
Гергана Георгиева
Кристияна Богданова
Христина Димитрова

Наталия Иванова

Борислава Борисова

Йорданка Зайкова

Играта не е активна!