Спечели щори за 1 цял прозорец, декоративни възглавнички и тишлайфер от Щори Солис

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

В Щори Солис можеш да закупиш щори и пердета със собствен дизайн - от твоето въображение директно върху щората! Платовете се печатат в производствената база на Солис, а графичните им дизайнери ще изпълнят всеки твой проект!

Играй и спечели много награди!

В Щори Солис можеш да намериш щори, пердета и тапети! И всичко това с еднакъв десен. А сега имаш възможност и да спечелиш щори за 1 цял прозорец + декоративни възглавнички + тишлайфер в същия десен.

Какво трябва да направиш? Намери и харесай публикацията във Фейсбук страницата на Радио ENERGY, последвай Щори Солис във Фейсбук и напиши в коментар кой вид щори искаш да спечелиш.

В петък, 23.02.2024 ще изтеглим късметлията!

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

 

Печеливш:
Зорница Георгиева

Играта не е активна!