Спечели ваучер за 100 лева или 2 бр. декоративни възглавнички от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални "Солис" промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

Новите продукти от Щори Солис идват с нови награди! В Солис вече можеш да поръчаш римски щори и пердета с твой дизайн! Включи се в играта на
Щори Солис и може да спечелиш ваучер на стойност 100 лева за покупка на пердета или римски щори с печат! Освен това, всеки ден от понеделник до четвъртък, трима печелят по 2 броя декоративни възглавнички!

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на Щори Солис и всеки ден може да спечелиш!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма "Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави ,"Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Катя Миланова
Дафина Тотевска
Теньо Тенев
Изабел Кърцанова
Йордан Стаменов
Кирил Кирилов
Камелия Тодорова
Ивайло Стойнов
Лидия Прокопиева
Мариана Николаева
Силвия Николова
Станислав Русинов
Росен Канчев

Играта не е активна!