Спечели Великденски подаръци от Щори Солис!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални "Солис" промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери,
покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Великден наближава, а с него и великденските подаръци от Solis Щори и „Solis Home Textile“. РЕГИСТРИРАЙ СЕ, отговори на дневния въпрос на Щори Солис и може да спечелиш комплект ти-шлайфер с 4 броя текстилни салфетки за великденската трапеза! Всеки ден трима печелят!

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.
 

Печеливши:
Ваня Патрашкова
Лора Манова-Джекова
Боянка Бончева
Ивелин Гоцев
Нина Велинова
Силвия Тодорова
Цветанка Влахова
Иво Йотов
Стефана Петкова
Йоана Ватова
Виктория Манолова
Ангелина Ангелова
Камелия Атанасова 
Александра Юферова
Петър Петров

Играта не е активна!