Спечели 2 броя тематични Великденски възглавнички от Щори Солис

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Играй и спечели много награди!

Всеки ден може да е Великден с играта на Щори Солис. Вече знаеш за това, че можем да напечатаме всичко, което ти харесва, върху твоята щора, перде и тапет. Тази седмица сме напечатали плат за тематични Великденски възглавнички, които ще зарадват печелившите в играта - по трима на ден.
Друг вариант да вземеш като подарък такава възглавничка е да направиш поръчка в някой от физическите магазини на Щори Солис до 14.04.2023 г. До 14.04. можеш да се възползваш и от великденска отстъпка на всички вътрешни щори и пердета - 20%.

Участвай в играта на Солис, като се регистрираш по-долу и отговориш на дневния въпрос. Всеки ден може да спечелиш 2 броя декоративни възглавнички! Всеки ден трима печелят!

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Виолета Димитрова
Ралица Малинова
Диан Данев
Снежина Несторова
Александър Александров
Нина Керанова
Иван Генов
Незабравка Крумова
Камен Илиев
Сийка Тотинова
Светозар Бинев
Йордан Петков
Ивелина Хикова
Радка Михайлова
Радка Патрашкова

Играта не е активна!