Ден на детето с Щори Солис! Спечели роло щори мечета за цялата детска стая!

Празнувайте Деня на детето със Солис и печелете награди! Заповядайте на 01.06 (събота) от 8 часа в: София, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Габрово, Сливен и Бургас и се забавлявайте заедно с вашия малчуган, като рисувате. А това, което е нарисувал, ние от Солис можем да го отпечатаме като дизайн на: възглавничка, щора или тапет.

Включи се в играта и отговори на въпроса: В кой град би посетил събитието, което Солис организира?
Всеки ден един печели 2 броя декоративни възглавнички с детски десен по избор, а в петък някой ще спечели голямата награда: 2 броя декоративни възглавнички с детски десен и роло щори мечета за цялата детска стая!

Знаеш ли, че можеш да поръчаш щорите на Солис онлайн? Доставката е 3 работни дни, а има и специални „Солис“ промоции. Можеш да заявиш 5 безплатни мостри, можеш да заявиш и час за вземане на размери.

В Щори Солис можеш да закупиш щори и пердета със собствен дизайн - от твоето въображение директно върху щората! Платовете се печатат в производствената база на Солис, а графичните им дизайнери ще изпълнят всеки твой проект!

Най-бързите щори може да откриеш на www.solis.online

Solis Home Textile е нова линия на Щори Солис, която предлага интериорни изделия от текстил в комбинация с Вашите щори или пердета - ти-шлайфери, покривки, шалтета, възглавнички и други. Изработват се по индивидуална поръчка, дори по индивидуален дизайн на клиента.

Благодарение на професионализма, изграден в продължение на 20 години, фирма „Солис“ продължава да създава за клиентите си както практични, така и дизайнерски решения за слънцезащита чрез щори, завеси, сенници. Фирмата произвежда и предлага голям асортимент от продукти за цялостно засенчване на жилища, фирмени и обществени сгради. Изборът между всички видове щори: венециански, вертикални, ден и нощ, роло, римски, японска стена, плисе, дървени, външни ролетни и външни венециански, прави, „Солис“ предпочитана марка.

Печеливши:
Илиян Илиев
Симона Кънева
Павел Николов
Сибел Радева
Тоника Симеонова

Играта не е активна!