Спечели ваучер за гориво или 100 лева в ClubSmart точки от Shell!

Всеки делничен ден до 26 януари от ефира на Радио ENERGY ще ти задаваме въпрос, на който отговор можеш да намериш в приложението Shell, в секция „Оферти“. Регистрирай се с верен отговор тук и играй за награди всеки ден – един ваучер за гориво на стойност 50 лв. от Shell. А в края на всяка седмица участваш и за голямата награда – 10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. от сметката в Shell) в твоята ClubSmart карта.

Изтегли приложението Shell за Android или iOS, създай своята дигитална ClubSmart карта за секунди и се приготви за предстоящите въпроси.

С дигиталната карта в приложението Shell получаваш и много предимства като например отстъпка от цената на висококачествените горива Shell. Трупаш ClubSmart точки при всяко зареждане или покупка от Shell, а след това можеш да плащаш изцяло или частично сметката си с тях (1 ClubSmart точка = 1 ст.). Възползваш се и от много персонални оферти за ексклузивни подаръци и научаваш пръв за актуалните промоции.

В мобилното приложение Shell следиш баланса на точките и транзакциите си, както и намираш най-близкия до теб търговски комплекс Shell.

Научи повече за всички предимства на програмата за лоялност в сайта на ClubSmart.

Знаеш ли, че Колелото на късмета е част от промоционалните оферти на Shell ClubSmart до 3.03.2024 г.? За да участваш, е необходимо да заредиш 25 литра гориво или да закупиш продукти от Shell Café на стойност 10 лв., като и в двата случая получаваш правото на едно завъртане на Колелото на късмета. Всяко завъртане носи възможност за печалба до 10 000 ClubSmart точки, равняващи се на 100 лв. в Shell. 

В периода на промоцията с твоята Shell ClubSmart карта получаваш и допълнителна отстъпка от 20% на всички свежи сандвичи, както и 20% отстъпка от течност за чистачки Shell Essentials 4+4 литра. 
Всеки нов член на програмата получава и бонус - 50 ClubSmart точки при регистрация. 

И всичко това, събрано в едно приложение. Изтегли го още сега и създай своята ClubSmart карта, за да си готов за играта.

А aко вече си притежател на физическа ClubSmart карта, можеш много лесно да я регистрираш в приложението Shell за още повече удобство.

Играта се провежда всеки делничен ден в периода 08.01 – 26.01.2024г.

ВАЖНО ЗА НАГРАДИТЕ:

Награди ваучери за гориво на стойност 50 лв:

Всеки делничен ден, в периода на промоцията (08.01.2024 г. - 26.01.2024), ще бъде избран на произволен принцип един регистриран, отговорил правилно, който ще спечели ваучер за гориво от Shell на стойност 50 лева, който може да използва в търговските обекти Шел на територията на България. Печелившите ще бъдат уведомени на предоставения при регистрацията имейл адрес.

Награди 10000 ClubSmart, равняващи се на 100 лв от сметката в Shell:

Всеки петък, в периода на промоцията (08.01.2024 г. - 26.01.2024), ще бъде избиран на произволен принцип един регистриран, отговорил правилно, който ще печели по 10000 ClubSmart точки, равняващи се на 100 лева от сметката в Shell, които може да се използват в търговските обекти Шел на територията на България, или в уеб сайта www.shellsmart.com. ClubSmart точките ще бъдат начислени по картите на спечелилите участници до 30 дни след края на играта. В случай че участник не разполага с ClubSmart карта, последният следва да генерира такава в приложение Shell. Печелившите, спечелили по 10000 ClubSmart точки ще бъдат уведомени на предоставения при регистрацията имейл адрес. В случай, че печелившия участник не отговори на уведомлението от Радио Енерджи, посочвайки номер на ClubSmart карта, по която да се начислят точките, то организаторът е оправомощен да посочи резервен участник, който да получи наградата.

Печеливши ваучер за Shell на стойност 50 лева:

Емануела Стойкова

Цветан Цветанов

Янко Велев

Васил Колев

Красимира Тодорова

Петър Витанов

Маргарита Стефанова

Кирил Вътов

Павел Илиев

Бойко Стоев

Мариан Мицов

Виктория Славова

Михаела Христова

Владимир Петров

Ася Стойнева

10 000 ClubSmart точки (= 100 лв. от сметката в Shell) печелят:

Виктор Костов

Валентина Димитрова

Кирил Стоянов

Играта не е активна!