Спечели 4 зимни гуми SAILUN от ПРИМЕКС!

Крайно време е за зимни гуми!

В ПРИМЕКС считаме, че изборът на подходящите гуми е от изключително значение за безопасността и комфорта на шофиране. 

ПРИМЕКС и SAILUN ти предлагат възможност да спечелиш СТРАХОТНИ награди!

Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса, зададен от SAILUN и ПРИМЕКС и всеки ден може да спечелиш чудесна награда от ПРИМЕКС, която ще създаде допълнително удобство от шофирането, а в петък един от всички участници ще грабне голямата награда - 4 зимни гуми SAILUN, на обща стойност до 1000 лева с ДДС, предоставени любезно от ПРИМЕКС и SAILUN!

Sailun се нарежда сред 20-те най-добри производители на гуми в света. Sailun създаде модерни заводи за производство на гуми в Китай (Кингдао, Донгинг, Шенян) и Виетнам и създаде търговски мрежи и логистични центрове в Северна Америка, Европа, Австралия, Азия и други региони за обслужване на пазари по целия свят. С общи производствени възможности от повече от 6,5 милиона гуми за камиони, 40 милиона гуми за леки автомобили и 70 000 тона специални гуми за една година, Sailun продава продуктите си в повече от 150 страни и региони по света.

Интегрирайки най-новите технологии в разработката, производството и тестването, продуктите на Sailun Tyre са в челните редици на ново поколение интелигентни и високотехнологични продукти. В момента марката инвестира над 30% от ресурсите си в изследвания и разработки. Партньорството им с MESNAC – производител на машини за индустрията с гуми, софтуерни приложения и системи за регенерат ги позиционира като компания с изключителен напредък в производството на гуми и ги класира на престижното второ място като вносител в Европейския съюз.

Винаги фокусиран върху научноизследователската и развойна дейност и иновациите, Sailun е осъществил широк технически обмен и сътрудничество с университети, изследователски институти и лаборатории от висок клас по целия свят. Той привлече голям брой международни технически експерти и създаде система за технологична научноизследователска и развойна дейност със собствени права на интелектуална собственост и възможности за непрекъснати иновации. Чрез „платформа за отворени технологични иновации за дълбока интеграция на производството, образованието и научните изследвания“, Sailun се стреми да насърчава здравословното и устойчиво развитие на индустрията за гуми.

Някои от сертификатите на Sailun включват:

• Сертификация на системи за управление на качеството ISO9001

• Сертификация на системи за управление на околната среда ISO14001

• Сертификация на системи за управление на качеството ISO/TS16949

• Задължително сертифициране на продукти в Китай

• Сертификация на Министерството на транспорта на САЩ (DOT).

• E-Mark Сертификация от Икономическата комисия за Европа (ECE)

• TÜV немски

Системите за управление на качеството на Sailun са сертифицирани от ISO9001 и IATF16949 и системата за управление на околната среда ISO14001. През 2015 г. беше създадена рамка за групова система за управление на качеството. През 2016 г. Sailun постигна унифициран групов сертификат. През 2017 г. системата беше съществено преработена. През 2018 г. ревизията приключи.

Sailun използва усъвършенствани информационни технологии, за да проследи всяка произведена гума и да сравни качеството на гумите Sailun с други водещи международни стандарти за качество и дизайн.

Sailun си сътрудничи в тясно сътрудничество с академичните институции за разработване и подобряване на техниките за формулиране структурата на гумите, методите за тестване на гуми и информационните технологии.

ЗА ГУМИТЕ SAILUN

Що се отнася до гумите, марката Sailun продължава да разширява границите на истинската стойност и достъпна производителност в реалния свят за днешните шофьори. SAILUN проектира, произвежда и поддържа пълна гама от впечатляващи зимни, всесезонни, офроуд и ултра високоефективни гуми в широка гама от популярни размери за безброй автомобили, кросоувъри, пикапи и SUV, както и широка гама приложения за търговски превозни средства. Sailun Tire вярва в предлагането на продукти с първокласно качество, подкрепени от водещи в индустрията гаранции за живот на протектора, за да предостави най-добрата стойност и производителност. Целта на SAILUN е да продължи да произвежда страхотни гуми, които надхвърлят очакванията за качество на изненадващо достъпна цена, представляващи интелигентен избор за потребителите. Невероятният растеж на Sailun Tire до голяма степен се дължи на задълбочено разбиране на изискванията на потребителите, вертикално интегрираната фирмена структура и силния им ангажимент да се придържат към техните три основни ценности за качество, доверие и поддръжка.

Печеливши:
Марио Ценовски
Любослав Маринов
Алекс Георгиев
Камелия Гергова

Голямата награда - 4 бр. зимни гуми SAILUN печели Яница Михайлова. ЧЕСТИТО!

Играта не е активна!