Спечели 5 л. от най-новата супер покривна интериорна боя RÖFIX Inside TOP!

Както добре знаем, за българина с пълна сила важи поговорката „Моят дом е моята крепост“. Но дали си даваме сметка, че същият този дом без красива и ефективна фасада често е изправен съвсем сам пред капризите на времето, които не го жалят, рушат го и той вече на е устойчив и приветлив.

Затова домът има нужда от сигурна, красива и модерна дреха. Радио ENERGY и Рьофикс ще ти помогнат да освежиш или направо да «облечеш» дома си с възможно най-качествената и функционална дреха. Включи се в играта във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и ще научиш повече за силиконовата завършваща мазилка Рьофикс ПРЕМИУМ и как тя може да защити ефективно фасадата на твоя дом. Наред с това всеки ден ще подаряваме 5 л. от най-новата супер покривна интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

Научи повече за предимствата на силиконовата завършваща мазилка RÖFIX Silikonharzputz PREMIUM, отговори на въпроса в играта на Радио ENERGY и всеки ден един от участниците ще спечели 5 л. от супер покривната интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

Включи се в играта на RÖFIX „Обичаме да обличаме дома ви – Сезон 2“ и един от всички участвали ще грабне голямата награда – безплатна фасада за дома му! Играй за фасадата тук.

RÖFIX е австрийска компания с над 130 години опит в производството на сухи строителни смеси, пастьозни мазилки и шпакловки, бетони, топлоизолационни и подови системи и продукти за реновиране и реставриране.

Марката RÖFIX е на българския пазар вече над 18 години и има 3 завода в страната. Разполага с много широка дистрибуторска мрежа и бърза и координирана логистика, част от която е със собствен автопарк. Специализирана е в даване на продуктови и системни решения за устойчиво строителство и постигане на здраве в дома. Клиентите могат да разчитат на безплатна професионална консултация от страна на търговските представители на RÖFIX.

Вдигни нивото в строителството с RÖFIX!

 

Печеливши:

Йордан Бъчваров

Елена Иванова

Йордан Цолов

Мирела Кисьова

Ивайло Стойнов

Румен Лозанов

Анелия Костадинова

Богдан Богданов

Иван Томов

Стиляна Димитрова

Светослав Савов

Илия Бърборчев

Мария Николова

Стефан Бакалов

Надя Ивановска

Играта не е активна!