Спечели 4 зимни гуми Michelin Alpin 6 от ПРИМЕКС!

Време е за зимни гуми!

В ПРИМЕКС считаме, че изборът на подходящите гуми е от изключително значение за безопасността и комфорта на шофиране. Затова подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми предлагаме на пазара. Когато става дума за MICHELIN в ПРИМЕКС сме убедени, че това е партньор, който проектира и произвежда гуми, поддържащи изключително висок стандарт за ефективност и безопасност през целия им живот, както и отлични характеристики за сцепление и комфорт, независимо от пътните условия. Тази стратегия се прилага във всички дейности и продукти на групата - от гуми за автомобили и мотоциклети до тежкотоварни и селскостопански гуми.

Този сезон представяме гумата Alpin 6.

Избирайки гумата Alpin 6 Вие ще се доверите на специална технология, разработена от Michelin, която помага на гумата да остане максимално сигурна, дори и в износено състояние. Гумата има отлично сцепление при ниски температури и изключително дълъг пробег.

Насладете се на шофирането през зимата, дори и в тежки зимни условия с Michelin Alpin 6. Останете сигурни и стабилни на пътя!

ПРИМЕКС и MICHELIN ти предлагат възможност да спечелиш СТРАХОТНИ награди!

Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса, зададен от MICHELIN и ПРИМЕКС и всеки ден може да спечелите чудесна награда от Michelin (видео регистратор за автомобил или компресор за гуми), която ще създаде допълнително удобство от шофирането, а в петък един от всички участници ще грабне голямата награда - 4 зимни гуми Michelin Alpin 6, на обща стойност до 1200 лева с ДДС, предоставени любезно от ПРИМЕКС и MICHELIN!

 

Печеливши:
Владимир Никовски
Богдан Богданов
Красимир Кралев
Даниел Златев
Николай Колев
Ивайло Николов
Ралица Добрева
Браян Златев

4 броя зимни гуми Michelin Alpin 6 печели Велизар Нинов. Честито!

Играта не е активна!