Спечели 4 зимни гуми Matador – MP 93 Nordicca от ПРИМЕКС!

Примекс ЕООД е създадена през 1997г. в гр. Шумен и е официален партньор на Goodyear, Michelin, Pirelli, Dunlop, BFGoodrich, Fulda, Debica и ексклузивен партньор на Hankook, Matador, Laufenn, Petlas, Sailun, Kelly, Kingstar, Windforce и Powertrac. Компанията има два обекта в София, а също така и в Пловдив, Варна, Шумен, Бургас, Русе, Велико Търново и Добрич. Примекс разчита не само на търговска дейност, но и на широка гама от сервизни услуги за леки и лекотоварни автомобили – регулиране на преден и заден мост, преглед на ходова част и други.

Компанията се радва на доверието и лоялността на своите клиенти, както и на голямо международно признание от страна на своите партньори, тъй като ПРИМЕКС е фокусирал усилията си в създаването на процес на взаимодействие с своите клиенти, който да дава добавена стойност на всички, които потребяват гуми.

ПРИМЕКС е ексклузивен вносител и представител на Matador за българския пазар.

Matador е най-старият производител на гуми в Средна Европа. От 2010г. марката e 100% собственост на Continental Tyre Group. Matador е марката на второ място в групата на Continental и стои зад широка гама достъпни и висококачествени гуми. Производството им е в Словакия, а над 87% от продукцията се изнася в над 80 държави по света.

Историята на Matador датира от началото на миналия век. Създадена през 1905г., компанията започва бизнеса си предимно с гумени маркучи за противопожарни системи. От 1925г. започват да произвеждат гуми, което ги прави първите в бивша Чехословакия. Още тогава започват да си партнират с Skoda и Tatra в развитието на новите си продукти.

Време е за зимни гуми! Радио ENERGY и ПРИМЕКС ти дават възможност да спечелиш комплект 4 гуми от най-новия модел зимни гуми на Matador – MP 93 Nordicca! Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на Matador и ПРИМЕКС и всеки ден от понеделник до четвъртък може да спечелиш награда от Matador, а в петък един от всички участници ще грабне голямата награда - 4 зимни гуми Matador MP 93 Nordicca, предоставени от ПРИМЕКС и Matador!

Всеки ден, от понеделник до четвъртък се разиграват по три награди – 1 бр. Digi-Tire MATADOR, 1 бр. MATADOR – POWER BANK и 1 бр. MATADOR – стъргалка с ръкавица. В петък се тегли голямата награда 1 комплект гуми MATADOR MP93 NORDICCA!

Печеливши:
Александър Костадинов
Румяна Гетова
Христина Тропанкова
Атанас Василев
Венета Тодорова
Теодора Василева
Борис Петров
Нелина Стефанова
Павел Зафиров
Тихомир Пейков
Донка Педашенко
Стоян Колев

Комплект гуми MATADOR MP93 NORDICCA печели Гошко Г. Геолгиев!

 

Играта не е активна!