Запознай се с Pepper и спечели дигитална гривна от Банка ДСК

Бъдещето, което виждаме по филмите вече се случва. В дните преди Коледа и подготовката за наближаващите празници, ще си говорим за технологиите в нашето ежедневие и първия хуманоиден робот Pepper, койтo е иновативно решение не само в България, но и за целия Балкански полуостров. Pepper познава банковите продукти, може да дава консултации, обича да учи езици, да танцува, харесва футбола и е тук, за да помага, забавлява и улеснява обслужването в дигиталните офиси на Банка ДСК.

Всеки делничен ден, в периода от 18.12.2017 - 22.12.2017, намери дневния въпрос за Pepper във Фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори с коментар и трима от участниците, дали верен отговор, ще печелят по една дигитална гривна Smart Bracelet от Банка ДСК.

Дигиталната гривна Smart Bracelet е с иновативен дизайн, може да измерва пулса, отмерва разстояние, брои крачки и калории, има функция за сън, подсеща за задачи и обаждания. Съвместима е с версии на Android 4.4 и iOS 8.0 и нагоре.

Всички спечелили ще бъдат информирани лично в срок от 7 работни дни и ще получат наградите си чрез куриер на посочен от тях адрес на територията на Република България.

Играта не е активна!