Спечели куфар с инструменти Parkside от Lidl!

Готови ли сте да събудите майстора в себе си?

От отвертка до водоструйка, пътят на всички успешни ремонти или проекти за дома минава през Lidl. Любимата на мнозина серия инструменти Parkside ни дава необятна възможност за обновяване на пространството у дома и не само. Инструментите са подходящи както за опитните сред нас майстори, така и за всички онези, които тепърва се сблъскват с предизвикателствата по време на ремонт, защото са лесни и удобни за използване. А оптималното им съотношение между качество и цена ги прави предпочитани за мнозина..

През цялата седмица задаваме въпроси, които да припомнят на майсторите сред нас колко важни са правилните инструменти за успешния ремонт или друг домашен проект. Трима от вас, които отговорят вярно на някой от въпросите ни, ще могат да спечелят куфар с инструменти, 64 части, който да ви е от помощ за всеки предстоящ ремонт, а защо не и просто да закачате новата картина на стената, например.

А, ако искате се сдобиете със своя първи Parkside или пък да допълните колекцията си от инструменти, включете се в играта или посетете близкия Lidl, където този месец ще намерите богато разнообразие от над 90 различни продукта Parkside, които ще ви помогнат за осъществяването на вашите идеи.

ПЕЧЕЛИВШИ:

Христиан Божков

Анита Везенкова

Габриел Игнатов

Играта не е активна!