Открий Ксанадрен и спечели Био сок НОНИ от ABO Pharma

КСАНАДРЕН e натурален продукт с ЧЕТВОРЕН ефект - дренаж, детоксикация, отслабване и избавяне от целулита.

Mощен естествен продукт за прочистване на тялото от задържаните течности и токсини.

КСАНАДРЕН - преди всяка диета!

Спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки. Той спомага още за прочистването от натрупаните токсини и вредни вещества, като ускорява метаболитните процеси в организма и възвръща тяхната нормална детоксикираща функция.

Ксанадрен е хранителна добавка с подсладител, под течна форма, базирана на Ортосифон и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му воден балaнс.

Ксанадрен съдържа още екстракти от Глухарче, листа от Бяла бреза и Горчив портокал.

Да свалим портокаловата кожа с помощта на КСАНАДРЕН!

Ксанадрен спомага за естественото освобождаване от излишните килограми и целулита, тъй като най-голямо количество течности се задържа именно в мастните клетки.

Радио ENERGY и Abo Pharma ти дават възможност да спечелиш Био сок Нони, като отговориш на въпрос, свързан с Ксанадрен. Запознай се с информацията за Ксанадрен и се регистрирай, като отговориш правилно на въпроса. Всеки ден един от всички, отговаряли правилно, ще печели Био сок Нони!

Съставки: 100% Био Сок от плода Нони (Morinda citrifolia L)   от сертифицирани органични плодове.

Препоръчителен прием: Консумирайте натуралния сок Нони два пъти дневно – сутрин и обед по 15ml или ако можете - вечер 30ml. Препоръчително е да се приема 30 минути преди ядене самостоятелно или смесен с вода или друг сок.

Нони или Индийската черница е малък плод, който с основание наричат още ”Кралицата на плодовете”, тъй като притежава изключителната способност да защитава и подсилва имунната система така, както никой друг плод не може да го направи. 

Нони съдържа богат коктейл от полезни вещества с мощно имуномодулиращо действие и е незаменим източник на енергия. Сокът от Нони е събрал в себе си повече от 150 натурално активни съставки, които си взаимодействат помежду си и довеждат до високата му ефективност върху човешкия организъм.

Био сокът от Нони на Абофарма е добит на 100% от плода Нони (Morinda citrifolia L)   от сертифицирани органични плодове, който дава допълнителна енергия на клетките в тялото и подобрява усвояването на хранителни вещества. Той спомага за повишаване на общия тонус на организма. Отличава се и със способността  да спомага за пречистване на тялото от токсини, както и да подпомага изгарянето на мазнините.

Едно чудесно допълнение към ежедневното меню, което помага да се стабилизира състоянието на отпадналост и умора. Силен антиоксидант, който подсилва имунната система и зарежда с енергия и жизненост за нов старт за живот.

Печеливши до момента:

04.06 - Гълъбина  Пенчева

05.06 - Борислав  Терзиев

06.06 - Живка Стевесарова

07.06 - Александра Ангелова

08.06 - Елена Петкова

Играта не е активна!