COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Открий Германия! Спечели 500 лева!

Знаеш ли, че една трета от повърхността на Германия е покрита от гори с изумителни пейзажи?

Знаеш ли, че в Германия има над 150 замъка?

Знаеш ли, че Германия е втора предпочитана дестинация в Европа? (Първо място е Испания, трето Франция, четвърто Италия)

Сега, само с един клик можеш да се запознаеш с всички забележителности в Германия и да планираш следващото си пътуване. Официалният сайт на Туристическия Борд на Германия - http://www.germany.travel/bg/ предлага изключително богат ресурс на изчерпателна информация. 

Информацията е групирана в различни категории. Сайтът е структуриран така, че веднага да намериш подходящата категория, като си отговориш на въпроса Какво искам да правя в Германия - например Здраве, Семеен туризъм, Събития, Нощувки, Федерални провинции, Музеи, Дворци и т.н.

Броени дни преди Коледа, Радио ENERGY и Туристическият Борд на Германия ти дават възможност да спечелиш реални 500 лева за една по-хубава ваканция! Влез в сайта на Туристическия Борд на Германия - http://www.germany.travel/bg/ , харесай си забележителност в Германия, копирай линка, намери дневния пост във фейсбук страницата на Радио ENERGY и ни покажи коя дестинация си избрал. 

Честито на Ангел Славов, който спечели 500 лева от Туристическия Борд на Германия.

Сумата ще бъде изплатена при предоставена резервация за билети или нощувки в дестинация, избрана от сайта http://www.germany.travel/bg/.

Играта не е активна!