Спечели климатик Viessmann от МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС е сред най-утвърдените компании в България, които предлагат широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията и изграждането на газови инсталации. Компанията осъществява изграждането на системи за отопление от всякакъв тип. Дългогодишния и експертен опит на екипа в дейността позволява тяхната реализация както за битови нужди (в жилищни сгради и къщи), така и в административни и бизнес сгради, училища, болници, детски градини и други.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС разполага с екип от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит, иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление - от тяхното проектиране и реализиране - до тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предоставя голям избор от климатици и сплит системи - от многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи чилър, централни системи за вентилация и климатизация на въздуха на водещите производители като Daikin, Viessmann, Gree, General Fujitsu, Panasonic, Mitsubishi Heavy, LG, Toshiba и други.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС е официален представител на Daikin Home Comfort Expert, както и ексклузивен дистрибутор на климатици Viessmann за България.

Компанията има изградена търговска и сервизна мрежа в цялата страна – София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Видин, Велико Търново, Петрич, Дупница, Сливен, Русе и Враца.

Шоурумът на МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС се намира в град София на ул. Околовръстен път № 487. Можете да се свържете с компанията на национален телефон 0700 80 006 и да посетите техния уебсайт на адрес www.megaelectronics.bg

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш климатик Viessmann. Влез във Фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС и в петък - 21 юли ще изтеглим печелившия!

Печеливш: Стефка Димитрова

Играта не е активна!