Спечели климатик от МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС е сред най-утвърдените компании в България, които предлагат широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението, вентилацията, климатизацията и изграждането на газови инсталации. Компанията осъществява изграждането на системи за отопление от всякакъв тип. Дългогодишния и експертен опит на екипа в дейността позволява тяхната реализация както за битови нужди (в жилищни сгради и къщи), така и в административни и бизнес сгради, училища, болници, детски градини и други.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС разполага с екип от сертифицирани специалисти с дългогодишен опит, иновативно мислене и професионализъм в областта на климатичните и вентилационни инсталации, отоплението и изграждането на газови инсталации, монтаж на газови уреди, системи за подово отопление - от тяхното проектиране и реализиране - до тяхната гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предоставя голям избор от климатици и сплит системи - от многофункционални канални климатици, икономични подови климатици, подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи – VRV и VRF, системи чилър, централни системи за вентилация и климатизация на въздуха на водещите производители като Daikin, Viessmann, Gree, General Fujitsu, Panasonic, Mitsubishi Heavy, LG, Toshiba и други.

Компанията има изградена търговска и сервизна мрежа в цялата страна – София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен, Видин, Велико Търново, Петрич, Дупница, Сливен и Враца.

Радио ENERGY и МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС ти дават възможност да спечелиш климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S. И това не е всичко! Стандартният монтаж също е подарък от МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС.

От 27 юни до 8 юли, от понеделник до петък, във Фейсбук страницата на Радио ENERGY ще има въпрос от МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС. Всеки правилен отговор те приближава до голямата награда, защото накрая, един от всички отговорили правилно на поне един от дневните въпроси, ще спечели климатик VIESSMANN VITOCLIMA 200-S със стандартен монтаж.

Печеливш: Кристина Коева

Играта не е активна!