Спечели комплект FUN WINE - новият хит - френско нискоалкохолно премиум вино в кен и в арт бутилка

ОТ МАЯМИ - СТОЛИЦАТА НА ЗАБАВЛЕНИЯТА И МОДЕРНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ

ВЕЧЕ И В ЕВРОПА – ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

FUN WINE - НОВИЯТ ХИТ - ФРЕНСКО НИСКОАЛКОХОЛНО ПРЕМИУМ ВИНО В КЕН И В АРТ БУТИЛКА

ЯКО - ЗАБАВНО – СЕКСИ

 

Friends Beverage Group, компанията от Маями, която създаде изцяло нова световна категория оригинални, иновативни и нискоалкохолни вина Fun Wine, промени начина, по който хората пият и се наслаждават на виното. Вдъхновен от цвета, културата и забавленията на Маями, това леко, слабоалкохолно и нискокалорично вино е вкусен, достъпен, удобен и забавен ежедневен избор с автентична визуална идентичност.

Fun Wine™ е лайфстайл марка, създаде и е пионер в новата световна категория вина - „пенливи нискоалкохолни плодови вина за забавление“. Тя е глобален лидер в най-новия и най-бързо възходящ тренд в света на напитките. Fun Wine™ са в пълен унисон с най-новите световни тенденции при напитките и със засилващата се склонност към здравословен начин на живот.

Fun Wine™ са нискоалкохолни (6%Alc кен и 5.5%Alc арт бутилка), нискокалорични (75kcal), натурално ароматизирани и пенливи премиум плодови вина в премиум слим кен(250мл) и в арт бутилка(750мл), произведени от висококачествено грозде от Южна Франция под патентовани рецептури и ферментационни технологии без добавена захар. Не съдържат глутен и изкуствени добавки. Серията нискоалкохолни вина Fun Wine™  са нови за целия европейски пазар, а в тяхната цялост те нямат аналог в България. През 2017г. Fun Wine™ за първи път в България предложи винен продукт в кенове.

Серията нискоалкохолни вина Fun Wine се предлага в 6 дръзки и освежаващи вкуса. Fun Wine за първи път в света комбинира кафе и вино и кокос и вино в готов за употреба продукт и създаде нови и неповторими вкусове, които трудно се описват, те трябва да се преживеят: Каберне-Еспресо, Шардоне-Капучино и Шардоне-Кокос. Колекцията Fun Wine се допълва от Москато-Ягода, Москато-Праскова и Червена Сангрия. Fun Wine са иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия.

От 2018г. Fun Wine™ предложи на любителите на вино в целия свят арт продукт, като създаде зашеметяващи арт бутилки с уникален дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис. Мигел е бил официален  художник на  Грами , а работите му се излагат в колекции и галерии по целия свят.

Виното и забавленията, като вдъхновение в изкуството е показано с много фантазия и стил. Колекцията арт бутилки на Fun Wine™ e истинска експлозия от цветове и оригинални комбинации, игриви и забавни елементи, изпълнени с много заряд и настроение. След впечатляващият успех дотук, през 2020г. Fun Wine™ ще предложи на любителите на винени напитки в целия свят нов арт продукт. Оригиналните арт кенове също са с дизайн на Мигел Парадис. Fun Wine™ доказа, че една бутилка и един кен могат да бъдат изкуство, което да провокира оригинални решения и различни гледни точки за мода, стил и начин на живот.

Fun Wine™ е пресечна точка между модата, музиката и изкуството и е небрежна и достъпна марка, премахва суетата от традиционното потребление на вино и го прави забавно. Fun Wine™  създадe продукт, който има масова привлекателност по целия свят, отличен досега  с 8 международни награди, сред които са и „НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН НА НАПИТКА В САЩ’2018  и „НАЙ-ДОБЪР ДИЗАЙН НА ОПАКОВКА В БЪЛГАРИЯ’2018“, „ИЗБОРЪТ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ‘2018“, „НАЙ-ДОБЪР ПРОДУКТ В КАТЕГОРИЯ ВИНО’2018“ и др.

Fun Wine™ са насочени към активните съвременни хора, които са енергични, социални, жизнени и търсят забавление в ежедневието, напитки, които без ограничения и забрани (в забранени за стъкло зони) се използват навсякъде масово, както и по време на движение. Напитки с впечатляващ вкус, с ниско съдържание на алкохол, нискокалорични и без чувство за умора след консумацията им. Те са чудесно допълнение към всяка храна и забавление.

Fun Wine™  е съвкупност от съвременния стил на култура на хранене и мислене, който насърчава потребителите да приемат Fun Wine™ като част от забавни и различни преживявания, а не просто като напитка или храна. Fun Wine™  създава ново поколение с по-специфично отношение и подход към виното, което търси различното преживяване в ежедневието.

FUN WINE™ НЕ Е ПРОСТО ВИНО, ТОВА Е ВИНО ЗА ПРИЯТНО ПРЕКАРАНО ВРЕМЕ!

#Say Yes To FUN!

Fun Wine – The New Lifestyle Drink!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш комплект FUN WINE - НОВИЯТ ХИТ - ФРЕНСКО НИСКОАЛКОХОЛНО ПРЕМИУМ ВИНО В КЕН И В АРТ БУТИЛКА! Регистрирай се, отговори на дневния въпрос и всеки ден някой ще печели!

ПЕЧЕЛИВШИ:

16-12 - Венета Андонова

17-12 - Мария Петрова-Савова

18-12 - Александра Брайкова

19-12 - Моника Тонева

20-12 - Габриела Сиврийска

Играта не е активна!