Спечели сребърна висулка под формата на естествен диамант от EPL Diamond – Парадайз център, етаж +1!

EPL Diamond (ЭПЛ Даймонд) е световен лидер на пазара на бижута с естествени якутски диаманти вече 30 години. Брандът е добре познат сред ювелирните среди и се слави с безупречната шлифовка на диамантите.

През 2021 година EPL Diamond отваря врати в София и от тогава до сега се наложи като един от най-предпочитаните брандове, като е донесъл щастие на стотици български дами.

Цел номер едно на EPL Diamond e да направи естествените диамантите достъпни за всички жени, защото смята, че всяка жена заслужава диаманти. Ето защо брандът е създал бижута от всички ценови диапазони. Предлага бижута от бяло, жълто и червено злато, като изключителна иновация е влагането на диаманти в сребърни бижута, за да се постигнат невероятно добри цени. 

Знаете ли, че за блясъка на диамантите, най-важен е не цветът, а начинът на изрязване, шлифовка и симетрията. EPL Diamond шлифова диамантите, които влага в своите бижута, по патентована технология, наречена Изгарящ лед. Тези диаманти се смятат за съвършени, като най-впечатляващото е, че като погледнете диаманта, отгоре ще видите 8 стрели, а отдолу - 8 сърца.

EPL Diamond освен бижута предлага и диаманти с инвестиционна цел. Инвестиционните диаманти на EPL Diamond са с най-добри параметри на цвят, чистота и пропорции.

EPL Diamond предоставя три гаранции на своите клиенти:

  • Автентични якутски диаманти
  • Най-високо качество и богат избор на бижута
  • Достъпни цени без посредник

Подарете за Коледа „блясък“ от EPL Diamond, Парадайз център, ет. +1.

Последвай ни във Фейсбук или Инстаграм EPL Diamond Bulgaria  и стани част от магията на диамантения ни свят.

София, бул. Черни връх 100, Парадайз Център, етаж +1

Online: bg.epldiamond.com

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш сребърна висулка под формата на естествен диамант на EPL Diamond! Регистрирай се с верен отговор на въпроса на EPL Diamond и всеки ден трима ще печелят.

Печеливши:

Радослава  Рангелова 
Светослав Врачански 
Елена Георгиева 
Йоана Кръстанова
Диан Данев
Тони Главчев
Мариета Петрова 
Лилия Лозанова
Димитър Джеков
Мария  Петрова  
Валентина Тихолова
Димо Генков
Миглена Димитрова
Георги Неделев
Йоанна Димитрова


 

Играта не е активна!