Спечели почивка за двама в Дубай!

Коледа наближава, а Радио ENERGY вече знае какво ще ти подари!

ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция!

Сега можеш да спечелиш почивка за двама до най-желаната дестинация – Дубай! Пътешествие до една от най-горещите и привлекателни луксозни туристически дестинации в света. Рай в Ориента, потънал в неописуем лукс и вечен разкош! Това е Дубай!

Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, намери дневния пост за играта и отбележи в коментарите човека, с когото искаш да отидеш в Дубай!

Направи мечтан подарък за теб и твой любим човек! 

ENERGY Ваканция с любимата ти радиостанция се случва със съдействието на Марбро Турс- 28 години далечни и екзотични почивки и пътешествия! Резервирай сега!

Мечтаеш за перфектната почивка или екскурзия? Марбро Турс ще се погрижи да сбъдне тази мечта. Дали пътешествие до далечна страна или сити брейк, морска ваканция или бизнес пътуване, Марбро Турс има подходящите отговори за всички твои желания. За да намираш винаги мечтана почивка. Резервирай онлайн или се консултирай в офисите на Марбро Турс в София, Пловдив и Варна. 

28 години Марбро Турс – туроператор на годината. Резервирай сега и се възползвай от 7 процента отстъпка за почивка или екскурзия в Дубай!

Поради големия интерес, Радио ENERGY удължава играта до 28 декември 2017!

Официални правила 

Играта не е активна!