Спечели селекция продукти на Defendyl на стойност 100 лева или инхалатор „Калинка“

Вирусите и бактериите са част от нашето ежедневие и могат да бъдат открити във въздуха, водата, земята и в/върху телата ни. Много микроби живеят в и върху тялото ни и не ни причиняват никаква вреда, като някои от тях дори са полезни за здравето ни (напр. за храносмилането). Но понякога се случва тези микроби да навлязат в тялото и нашите защитни способности да отслабнат — тогава се появяват клинични проблеми. Това най-често се случва в най-неподходящия момент, когато си мислим „сега наистина не е подходящото време да се разболеем!“.

Причинители на заболяванията са бактерии, вируси или, по-рядко, гъбички. Когато става въпрос за вирусни инфекции, най-вече си помагаме, като облекчаваме проблемите. Важно е да си почиваме много и да пием достатъчно течности, за да помогнем на имунната система, когато се бори.

Когато имунната система отслабва, е добре да се подпомогне с природни препарати, които влияят върху укрепването на имунната система. Препоръчително е тези продукти да се приемат както превантивно, така и когато инфекцията вече е настъпила, така че да дадем възможност на организма да се възстанови по-бързо. Здравата имунна система ни защитава от инфекциозни заболявания в дългосрочен план.

Продуктите Defendyl-Imunoglukan P4H® принадлежат към групата на имуномодулаторите, което означава, че регулират реакцията на имунната система. Те съдържат IMG® — естествен биоактивен полизахарид, изолиран от гъбата кладница. След свързване с рецепторите на имунните клетки той задейства имунния отговор в целия организъм. Съдържа също два важни антиоксиданта, витамин С и цинк, които имат поддържаща функция, защитават клетките от вредните вещества в околната среда и възстановяват повишената нужда от тези витамини в случай на изтощение и инфекции. Продуктите Defendyl® се предлагат в над 30 държави по света.

Defendyl® капсули се препоръчват за превантивен прием за подсилване на имунитета, Defendyl ® АКУТ капсули за подсилване на имунитета при повишени нужди при налични симптоми на респираторна инфекция.

ПОДХОДЯЩИ ЗА ДЕЦА В ПРЕДУЧИЛИЩНА И УЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ, КАКТО И ПРИ ВЪЗРАСТНИ

● В сезона на простудните заболявания (септември – март)

● При контакт с болни вкъщи или на работа

● При често повтарящи се инфекции (настинки или вируси, ларингит, бронхит, възпаление на ушите, ангина)

● При отслабена имунна система след болест или операция

● При интензивни занимания със спорт (деца и спортисти)

● Когато сме изложени на големи психически или физически усилия (стрес, недоспиване, усилена работа, нередовно хранене)

Продуктите на Defendyl® са подходящи за цялото семейство, за диабетици и вегетарианци. Не съдържат глутен и лактоза.

Defendyl® е подходящ за продължителен прием до 6 месеца.

Участвай в играта на Радио ENERGY и Defendyl и всеки ден трима от вас може да спечелят селекция от продукти на Defendyl на стойност 100 лева или Инхалатор „Калинка“.

Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на Defendyl и в края на деня може да спечелиш!

Повече информация за продуктите на www.defendyl.bg.

Печеливши:

Денсилава Несторова

Владимир Цветанов

Тина Станимирова

 

Здравка Йорданова

Евелина Николова - Ганчева

Наталия Андреева

 

Петя Петрова

Венцислава Младенова

Корнелия Гаврилова

 

Цветан Цветанов

Виктория Костова

Яница Караиванова

Играта не е активна!