Спечели alkmene MY Tea Tree комплект грижа за лицето при проблемна и замърсена кожа!

ЕФЕКТИВНОСТ НА РАСТИТЕЛНА БАЗА

Ние в alkmene® вярваме в естествената ефикасност на доказаните билкови съставки и сме убедени, че имат положителен ефект върху човешкото здраве и околната среда. Alkmene® разчита изключително на съставки с най-високо фармацевтично качество. Ефективността на нашите продукти се потвърждава редовно от независими институти и се тества дерматологично.

ЕКСПЕРТИЗА

Горди сме да кажем, че повече от 55 години alkmene използва знанията и опита си в натуралната козметика и непрекъснато ги развива заедно с естествени учени, за да създаде за вас продукти, на които можете да се доверите. „Произведено в Германия“ е не само обещание за качество към нашите клиенти, но преди всичко традиционно обещание за лоялност към самите нас.

ОТГОВОРНОСТ

Добър за кожата, добър за околната среда. С тази мисъл се чувстваме длъжни не само да предложим на кожата ви устойчива грижа, но и да носим отговорност към околната среда. Ето защо в производството вече отдаваме значение на 100% климатично неутрални и веган продукти, чиито съставки са поне 90% от естествен произход (ISO 16128) и рециклируеми опаковки.

100% веган

Нашите съставки са 100% веган! Вярваме, че добрите продукти за лична хигиена и козметика не трябва да се разработват за сметка на животните. За да гарантираме това, ние тестваме суровините на нашите доставчици спрямо критериите на Vegan Society. Нашите продукти alkmene® не са и няма да бъдат тествани върху животни. Освен това изпитването върху животни за козметични продукти е общо взето забранено в ЕС от 2013 г. Това се отнася не само за суровините, но и за крайния козметичен продукт.

100% дерматологично тестван

Нашите продукти alkmene® са тествани от реномирани институти. Съгласно регламента на ЕС, този етикет гарантира тестова процедура върху хора, проведена в присъствието на дерматолог.

100% без микропластмаса

Като alkmene®, ние не използваме микропластмаси в никоя от нашите формулировки. Нашите продукти също са 100% без полимери, парабени, силикони и минерални масла.

Най-малко 90% съставки от естествен произход

При разработването и производството на нашите продукти alkmene® съставките от естествен произход са с най-високо качество. Използваме поне 90% съставки от естествен произход. Те са анализирани и проверени съгласно международния стандарт ISO 16128:2017. Макс. 10% използвани синтетични съставки отговарят на най-високите стандарти за качество и са внимателно подбрани и използвани с повишено внимание.

Спечели комплект грижа за лицето при проблемна и замърсена кожа alkmene MY Tea Tree!

 

и може да си късметлията, който ще спечели комплект грижа за лицето при проблемна и замърсена кожа alkmene MY Tea Tree.

Силно ефективната, почистваща в дълбочина порите формула с уникална комбинация от масло от чаено дърво и цинк PCA на alkmene MY Tea Tree доказано намалява пъпките и черните точки. Кожната поносимост е дерматологично доказана. Не запушва порите. 

Комплект грижа за лицето при проблемна и замърсена кожа alkmene MY Tea Tree съдържа: Дълбоко почистващ измиващ гел, Свиващ порите крем, Гел за локално третиране на пъпки и подарък: 2 бр. Маска против пъпки и 3 в 1 продукт за почистване - пилинг-маска.
За повече информация за грижата за кожата последвайте facebook.com/alkmeneBulgaria 

Играта не е активна!