25 години ПРИМЕКС! Спечели 4 летни или всесезонни гуми!

Този месец ПРИМЕКС празнува своя 25-ти рожден ден!

Примекс е компания, основана през 1997 г. в град Шумен и вече 25 години е лидер в търговията с гуми и доверен партньор на своите клиенти.

В ПРИМЕКС считаме, че избора на подходящите за Вас гуми е от изключително значение за безопасността и комфорта на шофиране. Затова подбираме много внимателно партньорите, чиито гуми предлагаме на пазара и влагаме максимален професионализъм в предоставянето на услугите по монтаж, демонтаж и баланс на гумите.

Стараем се, да се усъвършенстваме постоянно, да разширяваме асортимента от качествени гуми и да държим високо нивото на обслужване.

По случай своя 25-ти рожден ден, ние от ПРИМЕКС искаме да направим подарък на един от Вас – комплект от 4 броя летни или всесезонни гуми на стойност до 1000 лв. с ДДС!

За да имате възможността да спечелите подаръка е необходимо, в периода от 25.04. до 29.04.2022 до15:00 ч.  да се регистрирате в специално създадена за играта страница на нашия сайт, където да попълните две имена, имейл адрес и телефонен номер за връзка. В полето „ИГРАЯ ЗА ТАЗИ ГУМА“ ни споделете марката, модела и размера на гумите, които искате да спечелите от наличните на нашия сайт.

За да се приеме регистрацията Ви за успешна и да влезе в томболата за спечелването на наградата е необходимо да потвърдите имейла, който ще получите от нас, след подаването на заявката Ви за регистрация.

Натиснете бутона по-долу „Участвай тук“, за да отидете към регистрационната форма на играта.

Печелившият ще бъде определен чрез томбола, която ще се изтегли в 18:00 часа този петък (29.04.2022) и ще бъде обявен по Радио ENERGY!

ПРИМЕКС пожелава успех на всички участници!

Наградата печели Тихомир Иванов. Честито! 

Играта не е активна!