10-годишният Матео Янев ще празнува заедно с Радио ENERGY!

Радио ENERGY става на 12! А какво е рожден ден без парти?

Ако и ти си роден през октомври, регистрирай се още сега и можеш да получиш незабравим купон за рождения си ден, организиран от Радио ENERGY и търговски комплекси Shell!

От нас – музиката, от теб – доброто настроение! Любезен домакин на твоето парти ще бъде Shell с един от своите обновени обекти – новото място за срещи и почивка. Там ще те очаква уютен интериор, безплатен надежден wi-fi и селекция от свежи храни и напитки, които ще задоволят всеки вкус!

В края на октомври, чрез жребий ще изтеглим един от всички регистрирани, който ще спечели парти, организирано от Радио ENERGY и търговски комплекси Shell, на което ще може да покани и своите приятели.

Радио ENERGY става на 12... и ще празнуваме заедно с теб!

Търговските комплекси от нов вид са с нов интериор, като основен акцент е уютът, постигнат с използването на естествени материали и пастелни цветове при мебелите и декорацията. Усещането за комфорт и свежест е подчертано с по-големия размер стъклени витрини, които осигуряват достъп на повече естествена светлина в търговския комплекс. Новите кътове за отдих разполагат с безплатен безжичен интернет, достъпен за всички клиенти и посетители, както и с ел. контакти, чрез които да зареждате вашите устройства, когато ви е най-необходимо и докато вие самите „презареждате батериите“.

 Клиентите ще имат възможността  да се насладят на ароматно италианско еспресо, прясно изцеден сок, свежа салата или прясно изпечен сандвич, които вече са част от разширения deli2go асортимент с акцент върху качествената, свежа и вкусна храна.

Обновените търговски комплекси Shell са общо 15 на брой в цялата страна и обхващат градовете Русе, Бургас, Хасково, Велико Търново, Магистрала Тракия (в района на гр. Пловдив, Монтана, Левуново (магистрала Струма 10км преди границата с Гърция) и София.

Обновяването на търговските комплекси Shell e част от цялостен дългосрочен проект, който цели да обхване цялата мрежа от търговски обекти Shell България, като до края на годината се предвижда реновирането на още търговски обекти.

На 27 октомври беше изтеглен рожденикът, който ще празнува, заедно Радио ENERGY! Това е 10 годишният Матео Янев. Очаквайте съвсем скоро снимки от партито!

Играта не е активна!