XX...K Request на 8 март! Спечели награди от магазини Златна рибка!

XX...K Request на 8 март! Спечели награди от магазини Златна рибка!
23 Февруари 2024

Какво би си пожелал, ако една златна рибка може да ти изпълни едно желание?

А какво би поискал, ако три златни рибки предложат да ти изпълнят желание?

На 8 март Христина, Христина и Кристина се събират отново за един XX…K рикуест! На 8 март, от 7 до 12, поздрави по Радио ENERGY любимата жена за празника и може да й спечелиш подарък!

Fillerina, разработена от Labo Suisse с швейцарски патент, е първата дермо-козметична филър терапия за употреба в домашни условия за външно приложение. Продуктите се основават на патентованата комбинация на Labo Suisse от 12 различни молекули хиалуронова киселина.

Уплътняващата филър терапия с хиалуронова киселина Fillerina 12HA Densifying-Filler Intensive Treatment е първата дермо-козметична филър терапия за употреба в домашни условия за външно приложение. Fillerina е ефективна алтернатива на естетичните медицински инжекции, като има забележително запълващо действие върху бръчките и отпускането на кожата, както и увеличава обема в определени области на лицето, като скулите и устните. Разработена в три нива, според индивидуалната дълбочина на бръчките.

Ниво 3:

✓ Ранни бръчки и мимически линии

✓ Ранни възрастови бръчки и неравен микрорелеф

✓ Ранна загуба на обем в тъканите

✓ Кожа с намаляваща дебелина, плътност и пластичност

✓ Ранни признаци на увисване

✓ Нужда от повече обем в областта на скулите и устните

 

Ниво 4:

✓ Дълбоки бръчки и мимически линии

✓ Старчески бръчки с видим, изразен и неравен микрорелеф

✓ Видима загуба на обем в тъканите

✓ Кожа с ниски нива на дебелина, плътност и пластичност

✓ Видими признаци на увисване

✓ Нужда от повече обем в областта на скулите и устните

 

Ниво 5:

✓ Много дълбоки бръчки и мимически линии

✓ Старчески бръчки със силно изразен и неравен микрорелеф

✓ Висока загуба на обем в тъканите

✓ Кожа с недостатъчна дебелина, плътност и пластичност

✓ Видими признаци на увисване на кожата

✓ Нужда от повече обем в областта на скулите и устните

Fillerina 12HA Densifying-Filler Daily Treatments са предназначени за ежедневна употреба - дневен, нощен, околоочен крем и крем за зоната около устните. Серията предлага цялостна рутина за хидратация и уплътняване на зоните на лицето, шията, околоочния контур и контура на устните. В резултат, бръчките са запълнени и обемът на лицето в специфичните зони е възстановен. Всеки от кремовете е разработен в три нива, според индивидуалната дълбочина на бръчките и нуждата от тяхното запълване.

Открий Fillerina онлайн и в магазини Златна рибка

Радио ENERGY и магазини Златна рибка ти дават възможност да спечелиш:

Уплътняващата филър терапия с хиалуронова киселина Fillerina 12HA Densifying-Filler Intensive Treatment е дермо-козметична филър терапия за употреба в домашни условия за външно приложение. Работи в посока изглаждане на дълбоки бръчки и мимически линии, неравен микрорелеф и увиснала кожа. Помага за увеличаване на обема, плътността и пластичността на тъканите.

Уплътняващ филър дневен крем Ниво 4 Fillerina 12HA Densifying-Filler Day Cream Grade 4 е ежедневна терапия с подхранващ и стягащ ефект за цялото лице. Подходящ за употреба при наличие на дълбоки бръчки, мимически линии, изразен неравен микрорелеф и видима загуба на обем в тъканите.

Уплътняващ филър нощен крем с хиалуронова киселина Ниво 4 Fillerina 12HA Densifying-Filler Night Cream Grade 4 e ежедневна терапия с уплътняващ и филър ефект. Подходящ за употреба при наличие на дълбоки и старчески бръчки, мимически линии, неравен микрорелеф и силно видима загуба на обем в тъканите. Подхранва, възстановява и защитава кожата на лицето и шията.

Уплътняващ филър крем за околоочен контур Ниво 4 Fillerina 12HA Densifying-Filler Eye Contour Cream Grade 4 е ежедневна терапия с уплътняващ филър ефект, създадена специално за областта на околоочния контур. Подходящ за кожа със следните признаци на стареене – дълбоки бръчки, видима загуба на обем в тъканите в областта около очите, видимо намалени дебелина, плътност и еластичност на кожата, видими признаци на увисване.

Уплътняващ филър крем за зоната около устните при видима загуба на обем Ниво 4 Fillerina 12HA Densifying-Filler Lip Contour Cream Grade 4 е ежедневна терапия с уплътняващ филър ефект, създадена специално за устните и контура на устните. Възстановява обема в областта, повдига и попълва устните. Подходящ при видима загуба на обем в устните и дълбоки бръчки в областта около тях.

Намери поста с Giveaway във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и участвай!

Печеливши:

  • Уплътняваща филър терапия с хиалуронова киселина при дълбоки бръчки Ниво 4 – Ирина Абаджиева
  • Филър дневен крем при дълбоки бръчки Ниво 4 – Мартин Иванов
  • Филър нощен крем при дълбоки бръчки Ниво 4 – Христина Станимирова
  • Филър крем за околоочен контур при дълбоки бръчки Ниво 4 – Инна Христова
  • Филър крем за зоната около устните при видима загуба на обем Ниво 4 – Цветан Цветанов

Официални правила

Прочетете още