За първи път България ще има представител на Световната купа по паеля „World Paella Day Cup 2024“

За първи път България ще има представител на Световната купа по паеля 

„World Paella Day Cup 2024“
19 Юни 2024

Българин е сред претендентите за най-добър майстор на паеля в света!

Николай Тодоров – Ник, един от организаторите на най-големите фестивали и концерти в България в последните години, се впуска смело в световната надпревара и има нужда от вашия глас, за да покаже на света авторската си рецепта за паеля.

Можете да гласувате до 25 юни 2024 на този линк

World Paella Day Cup e кулинарно световно първенство за приготвяне на паеля, което ще се проведе за седми път във Валенсия с участници от цял свят. Целта на първенството е да популяризира паелята и да избере най-добрия майстор на вкусното и обичано испанско ястие. В момента тече гласуването, което ще открои финалистите – 44 кандидати от 25 страни се борят за 10-те места на финала, който ще се проведе на 20 септември 2024 във Валенсия. За подбора са изключително важни както националните гласове в подкрепа на всеки един от кандидатите, както и медийното отразяване и публичността на инициативата във всяка страна.

На финала на World Paella Day Cup Николай Тодоров ще трябва да представи своя авторска рецепта за паеля, по която вече работи.

Гласуването е до 25 юни 2024 – нека го подкрепим, като гласуваме ТУК (след което ще получите линк за потвърждение на имейла си – необходимо е да потвърдите, за да се отчете гласа ви).

След 25 юни 2024 специално жури ще определи кои от претендентите са получили най-много гласове, медийно отразяване, публичност и подкрепа и ще имаме шанс да впечатлим света с български кулинарни умения!

Прочетете още